2 yaşındaki çocuk kuyuya düştü! Kurtarma çalışması başlatıldı

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 2 yaşındaki çocuk, yaklaşık 3 metrelik kuyuya düştü. Küçük çocuğun kuyunun dibinde hareketsiz yattığı ve ses verdiği bilgisine ulaşıldı. Ekiplerin çocuğu kurtarma çalışmaları sürüyor.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesi İlyaslar Mahallesi Karapınar mevkiinde saat 20.00 sıralarında 2 yaşındaki Aybars Çakır adlı erkek çocuğu kuyuya düştü.

Çocuğun, 45 santimetre genişliğinde ve 3 metre derinliğindeki kuyuya düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 çağrı merkezine bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, jandarma, ambulans ve AFAD ekibiyle iş makinesi sevk edildi.

2 yaşındaki çocuğun hareketsiz yattığı ve ses verdiği bilgisine ulaşılırken ekipler bir yandan çocukla konuşurken bir yandan da kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

İHA

2 yaşındaki çocuk kuyuya düştü! Kurtarma çalışması başlatıldı ile ilgili etiketler Manisa 2 yaşındaki çocuk kuyuya düştü Aybars Çakır

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.