2 ton çöpü didik didik aradı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan Mehmet Erkoç, dün gece bir çöp kamyonunu takip etti. Çöpler boşaltıldıktan sonra 2 ton çöpü didik didik araştırdı. Bu arayışın sebebi ise yanlışlıkla çöpe attığı bir poşet paraydı. Erkoç amacına bir saatlik araştırma sonucunda ulaştı...

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Babataş Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Erkoç, bankadan çektiği 10 bin lirayı bir poşete koyarak evine götürdü.

Ancak bir anlıklık dalgınlıkla para dolu poşeti dün akşam çöplerle birlikte evinin önündeki konteynere attı.

Erkoç, 2 saat sonra durumun farkına vardı. Koşarak, evden çıkıp, konteynere bakan Erkoç, çöplerin belediye ekiplerince alındığını gördü. Bunun üzerine Erkoç, çöp kamyonunun peşine düştü.

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden bilgi alan Erkoç, sokak sokak kamyonu aradı. Erkoç, Çatalarık Mahallesi'nde depolama tesisine boşaltım yapacak aracı buldu.

Mehmet Erkoç'un yardım istemesi üzerine Fethiye Belediyesi Hayvan Pazarı'na getirilen çöp kamyonu, araziye boşaltıldı. Erkoç, yaklaşık 2 ton çöpü 1 saat boyunca aradı.

Ve bu çabası sonunda sonuç verdi. Çöplerin arasında poşeti bulan Erkoç, büyük sevinç yaşadı.

10 bin lira Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından tutanakla Mehmet Erkoç'a teslim edildi.

2 ton çöpü didik didik aradı! ile ilgili etiketler Muğla para Fethiye Çöp
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.