2. Sultanbeyli Kısa Film Yarışması'na Yeni Ödüller Eklendi

Bu yıl 15-18 Aralık tarihleri arasında 2’ncisi düzenlenecek Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması’na başvurular devam ederken; yarışma programına yeni ödüller dahil edildi.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla, Sultanbeyli Belediyesi tarafından bu yıl 15-18 Aralık tarihleri arasında 2’ncisi gerçekleştirilecek Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması’nda yurtiçi ve yurt dışından yarışmaya katılan seçkin filmler sinemaseverlerle buluşurken; Türk sinemasının önemli isimleri de Sultanbeyli’de sevenleriyle bir araya gelecek.

Yeni Ödüllerle Heyecan Büyüyor

Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması, bu yıl yepyeni etkinlikler ve programına dahil ettiği yeni ödüllerle sinemaseverleri ağırlayacak. Yarışma kapsamında bu yıl ilk kez En İyi Müzik, En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kurgu ödülleri sahiplerini bulacak.Jüri değerlendirmesinin ardından kazananlara 5 bin’er TL para ödülü takdim edilecek.

Sinemanın Usta İsimlerine Onur Ödülleri!

Sinema sanatına gönül vermiş, bu alandaki başarılarıyla seyircilerin beğenisini kazanan ve Türk sinemasının gelişimine katkıda bulunan usta isimlere, Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması kapsamında bu yıl ilk kez Onur Ödülü verilecek.

2. Sultanbeyli Kısa Film Yarışması'na Yeni Ödüller Eklendi

Yarışma Başvuruları Devam Ediyor

Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması’natür ayrımıyapılmaksızın; kurmaca, belgesel, deneysel ve canlandırma türlerinden herhangi birinde; 1 Ocak 2020 tarihinden sonra çekilmiş; süresi 20 dakikayı geçmeyen filmler başvuru yapabiliyor.Yurtiçi ve yurtdışından bu yıl da yoğun katılımla devam eden yarışmaya son başvuru tarihi ise 11 Kasım olarak açıklandı.

Birinci olan filme 20 bin TL, ikinci filme 15 bin TL, üçüncü filme ise10 bin TL olmak üzere toplam 45 bin TL para ödülünün verileceği yarışmada;geçen yıl olduğu gibi bu yıl da finale kalan ancak dereceye giremeyen 6 filme 3 bin’er TL gösterim telifi ödenecek.

Yarışmada dereceye giren ilk üç film dışında jürinin belirlediği bir finalist film de Jüri Özel Ödülü olarak 7 bin TL ile ödüllendirilecek.

Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması; kısa film türünün gelişmesine destek olmayı, Türkiye’de kısa film ve sinema endüstrisinin gelişmesine katkıda bulunmayı ve kısa film türündeki yapımları seyircisiyle buluşturmayı amaçlıyor.

Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması ile ilgili detaylı bilgi ve yarışma başvuruları için www.sultanbeylikisafilm.com adresi ziyaret edilebilir.

2. Sultanbeyli Kısa Film Yarışması'na Yeni Ödüller Eklendi ile ilgili etiketler Sultanbeyli Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması sultanbeyli belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.