2 Nisan haftalık burç yorumları...

2 Nisan 2018 burç yorumları vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Genel olarak baktığımızda, ayın ilk yarısının, ikinci yarısına göre nispeten daha sakin olacağını söyleyebiliriz. 17 Nisan’da Satürn Retro hareketine başlıyor. Hayattan aldığımız dersler, doğum haritalarında Satürn ile ilgilidir. Haftaya zor enerjilerle giriş yapıyoruz. Bu hafta başı etkinleşen Satürn-Mars birleşimi, hayatımızın belirli alanlarında sıkıntılar yaratabilir. 2 Nisan haftalık burç yorumlarını haberimizde bulabilirsiniz...

Her pazartesi günü vatandaşlarımız haftalık burç yorumlarını araştırıyor. Biz de bu konuda merak edilenleri derledik. Şu anda Retro dediğimiz durgun dönemini yaşayan Merkür ve Jüpiter’e ek olarak Satürn ve Plüton da Retro hareketlerine başlayacak. Haftaya zor enerjilerle giriş yapıyoruz. Bu hafta başı etkinleşen Satürn-Mars birleşimi, hayatımızın belirli alanlarında sıkıntılar yaratabilir. Bu hafta burçları neler bekliyor? 2 Nisan haftalık burç yorumlarını haberimizde bulabilirsiniz...

2_Nisan_2018_haftalk_burc_yorumlar_Bu_hafta_burclar_neler_bekliyorsfafsafd

2 NİSAN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

2_Nisan_2018_haftalk_burc_yorumlar_Bu_hafta_burclar_neler_bekliyor

KOÇ: Haftaya maddi fırsatlarla ve keyfi harcamalar yaptığınız hızlı bir girişle başlıyorsunuz. Lükse ve isteklerinize daha düşkün olduğunuz bugünlerde, özellikle haftanın ilk yarısında kontrolsüz harcamalara açıksınız. Merkür'ün de burcunuzda geri gittiğini hatırlarsak, düşüncesizce davranmaya, ani kararlar sonrası pişman olma olasılığınız güçlü. Özellikle hafta ortası iletişiminize daha çok dikkat etmeniz gerekmekte. Ebeveynler, üstleriniz ya da etrafınızdaki erkeklerle gerilim yaşayabilir, sözlü atışmalara, inatlaşmalara girebilirsiniz. Kariyer ve iş hayatından yana epey hırslı haliniz bu hafta oldukça yükseliyor. Hedef ve amaçlarınız için daha çok çalışırken, görevlerinize sarılacak, zaman zaman kendinizi dahi zorlayacaksınız. Hedefe ulaşmaya kilitleneceğiniz için acele etmemeye, her şeyin kolayca ve kusursuzca olmasını beklememeye dikkat etmeniz gerekmekte. Zira bazı şeyler beklediğiniz gibi gitmeyecek. Sabrı ve çalışmayı elden bırakmadan her şeyin doğru zamanda, doğru şekilde olacağını unutmamalısınız. İş arayanlar için fırsatların olduğu, yeni bir kazanç kapısı sağlayabileceğiniz hafta boyu, çabayı elden bırakmayın. Dolunay sonrası ilişkilerden daha uzak, somut konulara odaklandığınız bir hafta geçiriyorsunuz. Sağlıkla ilgili ufak rahatsızlıklar olabilir. Zihninizi bir konuya kitlediğinizde takdirde baş ağrıları kaçınılmaz olacaktır.

BOĞA: Hafta başında ikili ilişkilerinizle ilgili kadersel durumlar yaşayabilir, bitmesi gerekenin bittiği, ilerlemesinin daha hayırlı olduğu ilişkilerde ise teklif ve konuşmaların olduğu bir zaman dilimi yaşanabilir. Geçmişten bazı kişilerle haberleşme ve karşılaşmalar yaşanabilir. Daha kolay mutlu olduğunuz, dış görünüşünüze ise daha çok önem verdiğiniz bu hafta, keyfine epey düşkün, biraz da tembel olacaksınız. Özellikle haftanın ilk yarısı canınızın istediği gibi davranabilir, boğazınıza da daha düşkün olabilirsiniz. Hafta boyu, üzerinizde olacak bu rahatına düşkünlük, üstlerinizden tepki toplayabilir, eğitim hayatınızdan yana ise sorun oluşturabilir. Hafta ortası önünüzü görebilmek, geleceği planlamak, atılım yapmak ya da başarmak adına zihninizi zorlayabilir, kendinizi sebepsiz huzursuz edebilirsiniz. Sebepleri ise büyütebilirsiniz. Bugünlerde kendinizi ve etrafınızı severek, sevgi enerjisini etrafınızda çalıştırarak dengeleyebilir, çevrenizden de destek görebilirsiniz. Fikirlerinizi etkileyen, merakınızı uyandıran bir kişi bu dönem hayatınıza girebilir, böyle biri hayatınızda ise onunla ilişkiniz hafta boyu daha dikkat çekici olabilir. Hafta boyu endişe ve kuruntuya dikkat. Hafta sonuyla birlikte güven duygunuzu canlandıran biriyle ilişki başlangıcı olabilir, böyle biriyle tanışarak, ayakları yere basan bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Güzel bir fırsat, tanışmalardan ve sosyallikten uzak durmayın.

2_Nisan_2018_haftalk_burc_yorumlar_Bu_hafta_burclar_neler_bekliyorfasf

İKİZLER: Haftaya başlarken iş ve görevlerle ilgileniyorsunuz. Bazıları görevlerin sıktığını hissedebilir. Bazıları ise büyüme ve hayalini gerçekleştirme planları kuracak. Var olan konumun size yetmediğini, sahip olduğunuz işin büyümesi gerektiğini düşünebilir, planlamalar yapabilirsiniz. Taşınma planları olanlar için ise uzaklar bu hafta daha cazip gelecek. Bu konuda ise bir fırsat haftanın ilk iki günü söz konusu olabilir. Hafta ortasıyla birlikte, sosyal çevreniz ve arkadaşlarla sözlü tartışmalar yaşanabilir. Sahip olduğunuz çevre bugünlerde sizi daha çok bunaltacak ve kendi zihninize, kendi dünyanıza çekilmenize sebebiyet verecek. Bazı ilişkilerde ise yüzleşmeler, doğruların ortaya çıkışı söz konusudur. Bugünlerde geçmiş, geçmişteki anılar ve kişiler, bunları kafanızda canlandırmak size daha cazip gelecek. Nostalji daha çok sarabilir, andan kaçmak adına geçmişe sarabilirsiniz. Sağlıktan yana bugünlerde acil olmadıkça yeni bir operasyondan kaçınmakta fayda var. Fakat geçirilmiş operasyonlar ve uzun süreli rahatsızlıklarda tedavi için uygundur. Harcamalara dikkat etmeniz gereken bu hafta, yüklü borçlar ve yüksek harcamalar yapmamalısınız. Hafta sonuna doğru içsel dengenizi ve huzurunuzu kendiniz sağlarken, içe çekilmek, yalnız kalmak sizi daha keyifli ve güven dolu yapacak. Kendinize ve hayata karşı.. Bu zaman diliminde sağlığınız da güçleniyor.

YENGEÇ: Son zamanlarda ilişkileriniz hayatınızda epey gündem olurken, bu hafta da durumlar çok farklı olmayacak. Haftaya uyumlu ve keyifli başlarken, aşk ilişkileri ve çocuklarla ilgili yeni ve hızlı durumlar oluşuyor. İlişkisinde güven ve sağlamlık olanlar, bu hafta partnerden ciddi teklifler alabilir. Bir süredir anne olmak isteyenler bu hafta beklediği habere kavuşabilir. Bazıları için ise geçmişten bir partner, eski ilişkilerden haberler ve adımlar olabilir. Süregelen ilişkinizde ise sorunları olanlar için çözüm adına oldukça uygun zamanlar. Partner de bugünlerde daha sevgi dolu, sizden yana da ilgi ve sevgi ihtiyacındayken, istediğiniz takdirde çözümü ve orta yolu daha kolay bulabilirsiniz. Bugünlerde karşınızdaki kişilerden yana zayıflığa ya da yetersizliğe tahammülünüz yok. Yetmediğini veya başarısız olduğunu düşündüğünüz kişiyi hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. Hafta ortasıyla birlikte iş hayatınızda fevri kararlar almaya meyilli olurken, öne çıkmak adına agresif davranabilirsiniz. Bu zaman aralığında ikili ilişkilerde ise fazla soğuk ve bencil olmamaya dikkat. Bazıları bu tavrı partnerden görebilir. Acele etmemekte ve hemen karar vermemekte, kestirip atmamakta fayda var. Zira sonrasında pişman olabiliriz. Her türlü ilişkinizde hafta sonu çözümü sağlayabilir, daha sağlıklı bakabilirsiniz. Ayrıca arkadaş çevrenizden ilişkilerle ilgili destek görebilirsiniz.

BAŞAK: Haftaya güçlü bir özgüven duygusuyla, başarabileceğinize inancınızın tam olduğu, kafanızda ise pek çok plan ve programla başlıyorsunuz. Huzurunuzu sağlama ve hayatınızdan keyif almaya daha çok önem verirken, ilişkilerinizde akıl ve mantık, bu hafta her zamankinden daha önemli oluyor. Aşk hayatınızda sağlam ve güvenilir bir kişi ve ilişki istediğiniz için, karşınızdaki kişileri de bu gözle değerlendireceksiniz. Duyguları arka plana aldığınız tüm hafta, gerçekçi olmaya önem veriyorsunuz. Hafta ortası ev içinde küçük sorunlar çıkabilir, bunları ise çözmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle çocuklarla ilgili katı tavırlara girmek yerine uyumlu ve çözüm odaklı olmaya gayret etmeli. Hayata daha güven dolu ve keyifli bakabildiğiniz bugünlerde, ilişkilerle ilgili krizleri doğru yönettiğiniz takdirde sizin için hayli keyifli ve güzel bir hafta. İş hayatınızda çıkan engel ve gecikmelerde; sorunu temelden çözmek adına kafa yormalı, bencil veya benmerkezci bir bakış açısında olmadığınızdan emin olmalısınız. Bugünlerde risk alma ve büyük oynama isteğiniz artıyor. Fakat büyük, riskli finansal yatırımlardan, önemli sözleşmelerden uzak durmalısınız. Yeni başlayan ilişkiler ve tanışmalar için oldukça destekleyici bir hafta. Eski bir seyahat planınızı gerçekleştirebilir, yeteneğinizle ilgili bir eğitim alabilirsiniz.

TERAZİ: Haftaya kazançlar ve harcamalarla ilgilenerek başlarken, lüks adına yüklü harcamalar yapabilirsiniz. Özellikle kadınlardan finansal fayda ve destek gördüğünüz bu hafta, kendi kazancınız dışında dışarıdan gelen paralarla ilgili fırsatlar da yakalayabilirsiniz. Kişisel haritası destekleyenler şans oyunları ve çekilişlerden sürprizlerle karşılaşabilir. Haftanın ilk yarısında, kendi değerinizden daha emin olarak ilişkileri gözden geçirecek, layık olduğunuzu arayacaksınız. Bu düşünce ile etrafınızdaki bazı adayları da eleyebilir, partnere daha eleştirel bakabilirsiniz. Bu duygularla daha iyisi veya geçmişten biriyle ilgili beklentilere girmeniz olası. Son zamanlarda partnerin daha içe dönük tavrı sizi yalnız hissettirirken, yanınızda ve arkanızda olan birini istiyorsunuz. Bunu ise sağlaya biriyle haftanın ikinci yarısında tanışabilirsiniz. Yakın çevreniz ve aile bağlantılarınızla tanışabileceğiniz bu kişi düşündüğünüzden farklı biri olabilir, fakat yine beklediğiniz hız olmayabilir. İlişkilerde hemen ve sağlam bir ilişki istemek biraz ütopik bir durum ve hayal kırıklığı ihtimali ilerleyen haftalarda sizi bekliyor.. Süregelen ilişkide hafta ortası gerilim en yüksek seviyeye çıkabilir, zira partnerin soğuk ve mesafeli tavrına daha fazla tahammül edemeyeceksiniz. Aynı ev içinde tercihlerin ve kararların farklılığı da ilişkiyi zorlamaya başlayabilir. Süregelen uzun ilişki ve evlilikler için biraz zorlu olan hafta ortası, yalnızlar ve ilişki başlangıcındakilere sürprizler getirebilir. Uzun süren ilişkide evlilik teklifi alabilirsiniz.

ASLAN: Hafta başında biraz daha gergin ve huzursuz olabilirsiniz. Aile ve yuvayla ilgilendiğiniz, evinizi veya işinizi daha iyi yapmak adına çabaladığınız bir zaman dilimi. Hedef ve isteklerinizle ilgili hırs ve öfkeye kapılmamaya dikkat etmeli, daha sakin olmalısınız. Çalışma hayatınızda yükselme ve büyük şeyler başarma isteği artacak. İş ve görev temponuz da bununla birlikte artarken, yorucu günler geçiriyorsunuz. Hafta ortasına geldiğinizde, çabalarınızın karşılığını tam olarak alamadığınızı düşünebilir, dikkatinizi ilişkilere ve aşk hayatına yöneltebilirsiniz. Hayatınızdaki bazı şeyler bugünlerde gecikiyor, zira sizden daha çok çaba ve dürüstlük istiyor. Bir şeylerin geciktiğini ve engellendiğiniz fikrine odaklanıp abartılı ya da fevri tepkiler vermemeli. Daha sakin olmaya gayret etmelisiniz. Hafta sonuna doğru ise iş ve kariyerde sağlam bir fırsat yakalıyor, yeteneklerinizi daha kolay ortaya koyuyorsunuz. Bugünlerde beslenmenizde de küçük değişiklikler yapmak kalıcı olabilir. Sağlıkla ilgili daha dikkatli ve titiz olmalısınız. Özellikle dişler ve kemiklere dikkat. Etrafınızda dış görünüşünüzle daha çok dikkat çektiğiniz tüm hafta, ilgiyi üzerinize topluyorsunuz. Fakat siz bununla ne kadar ilgilenirsiniz, kişiye bağlıdır.

YAY: Haftaya düşük bir enerjide, rüyaların etkisinde ve biraz daha karamsar başlayabilir, hafta başlangıcında bazı uyku problemleri yaşayabilirsiniz. İş hayatınız ve kazançlardaki başarı isteği, aşk ve ilişkilerin dengesiz ve problemli oluşundan kaynaklanabilir. Kararsız ve değişken haliniz bu haftayla son bulurken, hafta ortasında hayatınızda önemli kararlar alacaksınız. İlişkilerde net tavırlar sergileyerek, kesin bitişler yapabilirsiniz. Fakat bu kararların ne kadar süreceği belirsiz. Merkür'ün geri hareketinin bitmesiyle durumlar eski haline dönebilir. Hafta ortası hayatınızın iplerini elinize alma isteği artacağı için, kendi kazancınızı elde etmek için adım atabilir, istediğiniz hayatı yaşayabilmek için kazançlar adına efor sarf edebilirsiniz. Para bugünlerde elinize daha az fakat daha sağlam. Fakat artması için çabanızın gerektiği bir dönem. Eril figürler ve üst konumdaki kişilerden finansal fayda ve destek göreceğiniz bu hafta, iş arayanlar için harika bir hafta. Yalnızca fazla dürüstlüğe dikkat, yeteneklerinizden yana ise şüpheye düşmeyin. Bugünlerde partnerin bir sıcak bir soğuk tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu da sizin huzurlu ve keyifli olmanızı zorlaştırabilir. Hafta sonuyla birlikte keyfi harcamalar artıyor.

2_Nisan_2018_haftalk_burc_yorumlar_Bu_hafta_burclar_neler_bekliyorsfasfa

OĞLAK: Haftaya bir hayli kararlı başlarken, her zamankinden daha net ve soğukkanlı olabilir, olayları acımasız bir gerçeklikle değerlendirebilirsiniz. Son haftalarla yükselen enerjiniz ve harekete geçme isteği, hafta başlangıcıyla en yüksek seviyeye gelirken, kendinizi ortaya koyabilir, işinizde başarınızı gösterebilirsiniz. En iyisi ve en yükseğini istediğiniz bugünler, hayatınızın her alanına bu bakış açınız yansıyacak. İlişkilerde zayıf karakter, pasif adaylar ilginizi çekmeyebilir, karşınızdaki kişilerin kendisinden çok hayatına, sahip olduklarına ve konumuna takılabilirsiniz. Fazla maddeci olacağınız bu hafta, ailenizden yeterli ilgi ve alakayı görmediğinizi düşünerek dengesiz tavırlarda bulunabilirsiniz. Özellikle hafta ortası kendi zihninizde senaryolar yazıp, bunlara inanarak kendi içinize çekilmeyin. Haftanın ikinci yarısıyla enerjiler sizin için oldukça pozitif çalışarak, hayattan keyif duymanızı, kendinize olan inancınızın artmasını sağlayacak. Bu zaman diliminde ilişkiler canlanırken sorunlar aşılabilir, yalnızlar için ise heyecan verici konuşmalar olabilir. İlişkisini ciddiye taşımak isteyen çiftlerde, Oğlaklar partnere teklif götürebilir. Çocuklarla uyum ise daha kolay olurken, bazı Oğlaklar da çocuk sahibi olma kararı alıyor. Yeteneklerini işe çevirmek isteyenler, yeteneği üzerinden iş yapanlar için oldukça destekleyici birkaç hafta var önünüzde.

KOVA: Hafta başında biraz daha negatif bir enerjide olabilir, korkularınızın sizi iyice gerdiğini hissedebilirsiniz. Bilinçaltınızın rüyalara kolayca yansıyacağı bugünler, kabuslara sebebiyet vermemek için kendinizle konuşmalısınız. Dış dünyaya ve başka insanlara odaklanmak içinizde bir boşluk yaratırken, ilişkiler de boş temeller üzerine şekillenmeye çalışıyor. Bu dönemlerde kendinize, iç dünyanıza ağırlık vermelisiniz. Kariyer ve iş hayatından yana sizi güzel bir zaman beklerken, iletişimde ve ilişkilerde zorlu durumların olasılığı yüksek. Her zamankinden daha çok ben bilirim havalarınız etrafınızdan tepki görmenize sebep olacak. Kardeşler, komşular ve yakın çevrenizle ilgili gerilimlere açıksınız. Ayrıca bazı sağlık haberleri alabilirsiniz. Her şeyi düşünüp sorguladığınız bugünler, içinden çıkılmaz bir hale girip, yalnız olmak isteyebilirsiniz. Son zamanlarda ilişkileriniz kontrol dışında geliştiği için geriliyor olabilirsiniz fakat başınıza gelen her olayı kabul etmeli ve onun size faydasını görmeye çalışmalısınız. Bu şekilde bazı şeylerin gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleştiğini görebilirsiniz. Bazı Kovalar bu hafta arkasından konuşulan ve yapılanların önüne geldiğine tanık olacak. Hafta ortasında ulaşım ve seyahatte ekstra dikkat etmelisiniz.

AKREP: Hafta boyu ikili ilişkileriniz dikkat çekerken, özellikle haftanın ilk günü duygusal bir yakınlaşma olabilir. İlişkilerden yana oldukça güzel ve keyifli bir hafta sizi bekliyor. Tüm hafta yalnızlar için fırsatlar sunarken, daha çok dışarı çıkmanız, çevrenizle iletişim halinde olmalısınız. Süregelen ilişkide ise bir teklif alabilir veya teklif götürebilirsiniz. Netleşmelerin olacağı bu hafta, gezegenlerin size uyumlu konumda olması, gelişen olayların sizin hayrınıza olacağını, sonunda ise mutluluk duyacağınızı söylüyor. Bu hafta iş ve çalışma hayatından yana bazı zorlanmalar olabilir, görevlerinizde hatalar, yaptığınız işlerde eksiklikler veya çalışma arkadaşlarıyla zıtlaşmalar yaşanabilir. Hafta boyu ajandanızı gözden geçirmeli, görevlerinizi iyi belirleyerek titiz çalışmalar yapmalısınız. Eğitim ve sınavları olanların zihni sürekli bununla meşgul olurken, disiplinli çalışma isteği artacak. Birçoğunuz epey efor sarf ederken, sınavlarda başarıyı yakalamanız kolay. İş hayatıyla ilgili büyüme, yenilik yapma fikirleri mevcut ise, haftanın ilk yarısı bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Fakat başlangıç yapmamalı. Zaten hafta sonuyla birlikte projelerinizle ilgili çevreden destek görecek, ilişkilerinizin kararlarınıza destek olduğunu göreceksiniz. Zihinsel anlamda kendinizi çok yorduğunuz takdirde ise onlarda yardım alabilirsiniz. Kardeşlerden önemli haberler veya kararlar duyabilirsiniz.

BALIK: Haftaya keyifli ve zihnen rahat olarak başlarken, gelecek planlarınızla ilgilenecek, önünüze hedefler koyacaksınız; İlişki, finans ve kariyer.. Hayatınızı temelden düzenlemek ve belirlemek istediğiniz son zamanlarda, kafanızda her alanla ilgili planlamalar olabilir. Kazançlarla ilgili denge kurmakta daha çok zorlandığınız son günlerle birlikte, hafta ortasında bu durum iyice artabilir. Özellikle sosyal çevrelere katılımınız, sizi sonrasında maddi anlamda zorlayabilir. Bazıları ise maddi kaygılar sebebiyle sosyal çevrelerden uzak kalabilir. Bu hafta arkadaş çevrenizden birine duygusal anlamda çekilebilir, hafta sonuna doğru ise teklif götürebilir, duygularınızı açabilirsiniz. Bu gösterge bazıları için teklif alma olarak çalışabilir. Hafta boyu dış dünyayla daha çok ilgilenirken, içine kapanan Balıkları bu hafta pek göremeyeceğiz. Fiilen aktif olmasanız bile, insanlar düşüncelerinize hayli etki edebilir. Düşündüklerinden veya söylediklerinden etkilenebilirsiniz. İşle ilgili görüşme yapmak, başvurulardan yanıt almak, üstlerle konuşmalar adına bu hafta oldukça destekleniyorsunuz. Yalnızca Merkür'ün geri gittiğini unutmamalı, büyük kararlar alıp hayatınızda keskin dönüşleri bugünlerde belirlememelisiniz.

(Astroloji Danışmanı Merve Rençber)

2 Nisan haftalık burç yorumları... ile ilgili etiketler burç yorumları bu hafta burçlar neler bekliyor 2 nisan haftalık burç yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.