2 Mart Survivor kim elendi? Survivor 39. son bölümde adaya kim veda etti?

2 Mart 2021 Salı akşamı Survivor 39. bölümü yayınlandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının dokunulmazlık oyunları sonrası belirlediği eleme adayları içerisinden bu akşam adaya veda eden isim de belli olacak. Ünlülerden Öykü, Gönüllüler takımından Aleyna'nın eleme adayı olduğu Survivor eleme konseyinde survivor kim elendi sorusu yanıtını bulacak.

Survivor eleme konseyi bugün toplandı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve TV8'de yayınlanan Survivor 2021 tüm hızıyla devam ediyor. Dokunulmazlık oyunlarının müthiş mücadelelere sahne olduğu Survivor'da eleme konseyinde bu akşam adaya veda edecek isim belirlenecek. Ünlüler ve Gönüllüler takımından eleme adaylarının olduğu Survivor 39. son bölüm 2 Mart 2021 akşamı yayınlandı.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun Gönüllüler kazanmış ve Öykü eleme adayı olarak belirlenmişti. Sonrasında ise ünlüler takımı galip gelmiş ve aday olarak Aleyna'nın ismi ikinci eleme adayı olarak açıklanmıştı.

Survivor'da kim elenecek, iletişim oyununu hangi takım kazanacak? 2 Mart  Survivor 2021 8. hafta SMS

SURVİVOR 2 MART 2021 KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta Aleyna Çalışkan ve Öykü'nün eleme potasında olduğu haftada SMS birincisi ünlülerde Batuhan, gönüllülerde ise Ayşe oldu.

Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden ünlüler ve gönüllüler takımından dört yarışmacının da potaya girmesi ile SMS sonuçları açıklandı. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor'dan elenen yarışmacının Çağman olduğunu duyurdu. Survivor 2021'e ve hayallerine veda eden Çağman vedasının erken olduğunu söyleyerek 'Buraya kadarmış' dedi. Acun Ilıcalı da yarışmanın elenmesine üzüldüğünü belirtti.

 

2 Mart Survivor kim elendi? Survivor 39. son bölümde adaya kim veda etti? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 2 mart survivor kim elendi survivor elenen kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.