2 maaş da ne, pamuk eller cebe Nihat Hoca!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüs ile ulusal mücadele kapsamında başlattığı yardım kampanyasına destek çığ gibi büyüyor... "Biz bize yeteriz Türkiye" sloganı ile büyük takdir ve destek gören kampanyaya bir katkı da iki maaş bağışı ile Nihat Hatipoğlu'ndan geldi... Ancak kamuoyunun Hatipoğlu'ndan beklentisi daha büyük...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün başkanlık ettiği kabine toplantısının ardından, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, virüsle mücadele kapsamında milli dayanışma kampanyası başlattıklarını belirterek, kendisinin de yedi maaşını bağışlayarak bu kampanyaya destek olacağını söyledi.

Kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, kamuoyunun önünde yer alan ünlü isimler de peş peşe destek mesajları paylaşarak korona ile mücadele kampanyasına bağış yaptıklarını açıkladı.

Kampanyaya medya sektöründen de büyük ilgi gördü. Sabah Gazetesi yazarı ve ATV'nin reyting rekortmeni programcısı Nihat Hatipoğlu da yardım kampanyasına bağışta bulundu.

Hatipoğlu açıklamasında "Ben de Cumhurbaşkanımızın Biz Bize Yeteriz Türkiye'm kampanyasına iki maaşımla katkıda bulunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Hatipoğlu ayrıca burs vermeye ve diğer illerdeki yardım kampanyalarına destekte bulunmaya devam edeceğini de belirtti.

Nihat Hatipoğlu kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ben de Cumhurbaşkanımızın Biz Bize Yeteriz Türkiye'm kampanyasına iki maaşımla katkıda bulunuyorum. Diğer illerdeki gıda kampanyalarına da katkım devam ediyor. Öğrencilerime bursa devam edeceğim. Rabbim sıkıntıları bir an önce aşmayı nasip etsin. Allah niyetlerimizi halisane eylesin."

2 maaş da ne, pamuk eller cebe Nihat Hoca!

NE OLMUŞTU?

Son dakika… Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüs (corona virus) kısa sürede dünyaya yayılarak, binlerce kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘pandemi’ (küresel salgın) ilan ettiği koronavirüs Türkiye’de de görülürken, 168 kişi yaşamını yitirdi.

Salgın kapsamında alınan önemler çerçevesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan dün ulusal yardım kampanyası başlatıldığını duyurdu.

 

 

2 maaş da ne, pamuk eller cebe Nihat Hoca! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Koronavirüs Korona Nihat Hatipoğlu yardım kampanyası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.