2 kuryenin öldüresiye kavgası kamerada

İstanbul Başakşehir’de motosikletli iki kurye henüz belirlenemeyen bir nedenle birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgaya otoparktaki bir sürücü korna çalarak tepki gösterdi. Kavga anları saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul Başakşehir Kayaşehir 7. bölgede geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, motosikletli iki kurye henüz bilinmeyen bir nedenle bir sitenin otoparkında tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar yumruk ve tekmelerle birbirine girdi.

2 kuryenin öldüresiye kavgası kamerada

TEKME VE YUMRUKLU KAVGA KAMERADA

Saniyelerce kavga eden iki genç, sitenin otoparkındaki sürücünün korna çalmasıyla ayrıldı. Kavga esnasında gençlerin cerrahi maskeleri de yere düştü. Yaşanan kavga ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, gençleri birbirine vuruyor. Otoparktaki sürücü ise aracından korna çalarak tepki gösteriyor.

2 kuryenin öldüresiye kavgası kamerada ile ilgili etiketler Başakşehir kurye Kavga

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.