2 kızı dövdüler 2 günde serbest kaldılar...

Denizli'de 2 kız çocuğunu sokak ortasında tekme tokat döven 3 genç kız iki günde ikinci kez gözaltına alındılar. Tekrar mahkemeye çıkartılan saldırgan kızlar nöbetçi hakim tarafından bir kez daha adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Küçük kız çocuklarını döven genç kızlardan birinin babasının "Çoluk çocuk kavgası, çocuklar arasında problem. Alt tarafı bir iki kere kavga etmişler” sözleri ile yaptığı savunma akıllara durgunluk verdi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde geçtiğimiz hafta 12 yaşındaki S.S. isimli ortaokul 8. sınıf öğrencisi, oyun parkında tanımadığı 3 genç kız tarafından sebepsiz yere dayak yedi. S.S. yaşadığı olayı babası F.S.'ye anlattı.

Bunun üzerine F.S., kızını da yanına alarak hastaneden darp raporu alıp karakola giderek şikayetçi oldu.

Olayın ardından baba kızını döven şahısların A.C., N.C. ve A.K. olduğunu tespit etti. 

Olayın sosyal medya ve ulusal medyada yer almasının ardından görüntülerdeki kızlar gözaltına alındı. Bir şüpheli ifadesinin ardından serbest kalırken, iki şüpheli adliyeye sevk edildi. İfadesi alınan 2 şüpheli, adli kontrol şartıyla bırakıldı.

İtiraz üzerine bugün öğle saatlerinde ikinci kez gözaltına alınarak mahkemeye çıkarılan 2 şüpheli, bir kez daha adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüpheliler, S.S. isimli ortaokul öğrencisinin okuduğu okula yaklaşmama cezası da aldı.

2 kızı dövdüler 2 günde serbest kaldılar...

BABADAN AKILALMAZ SAVUNMA: ALT TARAFI BİR KERE İKİ KERE KAVGA ETMİŞLER

N.C. isimli şüphelinin babası M.C. ise olayı, "Çoluk çocuk kavgası yani bu. Hepimiz küçükken kavga şamata edebiliyoruz. Küçüklüğümüzde cahilliğimiz oluyor. İnan o dayak yiyen çocuğun ailesinden daha müşkül durumdayız şu anda. Bu çocuklar 12-13 yaşında. Çete kursa nasıl kuracak. Çoluk çocuk kavgası, kendi aralarında problem olmuş. Çocuk problemi yani sonuçta bunlar alt tarafı bir kere iki kere kavga etmişler” sözleriyle savundu.

2 kızı dövdüler 2 günde serbest kaldılar... ile ilgili etiketler Denizli Kavga dayak Pamukkale serbest bırakıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.