2 kıza tecavüz edip kaçırmaya kalktı!

ABD'de 55 yaşındaki Mark Anthony Smith 2 çocuğa tecavüz etti. Sapık 23 yıl sonra FBI ve Danimarka polisinin ortak operasyonuyla yakalandı.

ABD'de 1996'dan bu yana çocuk istismarı suçundan aranan 55 yaşındaki Mark Anthony Smith Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve Danimarka polisinin ortak operasyonu sonucu yakalandı. Başkent Kopenhag’ta yakalanan Smith’in çocuk istismarı suçundan 23 yıldır arandığı belirtildi.

TECAVÜZ EDİP KAÇIRMAYA ÇALIŞTI

55 yaşındaki ABD vatandaşı Smith’in Mayıs 1995’te Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Sacramento şehrinde 14 yaşındaki 2 küçük çocuğa canice tecavüz ettiği ve yine Mayıs ayı içerisinde 14 yaşındaki diğer bir çocuğu da zorla kaçırmaya çalıştığı belirtildi.

TESLİM EDİLDİ

Danimarka Ulusal Polis Komiserliği basına yaptığı açıklamada uzun süreli teknik ve fiziki takip sonucu 55 yaşındaki Smith’in şafak operasyonu sonucu gözaltına alındığı açıklandı. Zanlının işlemlerinin ardından FBI’lı yetkililere teslim edilerek Amerika'ya deport edildiği burada ise tutuklanarak Sacremento Şehir Hapishanesine gönderildiği belirtildi.

2 kıza tecavüz edip kaçırmaya kalktı! ile ilgili etiketler ABD Danimarka Tecavüz FBI Mark Anthony Smith
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.