2 katlı ahşap bina çöktü, mahalleli korku dolu anlar yaşadı

İstanbul'un ilçesi Fatih'te 2 katlı ahşap bina çöktü. Çökmenin etkisiyle mahelle sakinleri korku dolu anlar yaşadı. Binanın çöktüğü gören mahalle sakinleri durumu itfaiye, polis ve zabıta ekiplerine bildirdi. Binanın daha önce çökme tehlikesine karşı Fatih Belediyesi tarafından çelik bariyerlerle çevrildiği öğrenildi.

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Kocamustafapaşa'nın Merhaba Caddesi'nde, daha önce çökme tehlikesine karşı Fatih Belediyesi tarafından etrafı çelik bariyerlerle çevrilen iki katlı ahşap bina henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü.

Binanın çökmesiyle çıkan gürültü ve sarsıntı mahalle sakinlerini korkuttu. Binanın çöktüğü gören mahalle sakinleri durumu itfaiye, polis ve zabıta ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı. İtfaiye ekipleri ise çöken binanın içerisini kontrol etti. Olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken çöken binanın parçaları yan binaya çarparak maddî hasar oluşturdu. Zabıta ekipleri ise binayla ilgili çalışma başlattı.

İHA

2 katlı ahşap bina çöktü, mahalleli korku dolu anlar yaşadı ile ilgili etiketler İstanbul Fatih semti ahşap bina çökme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.