2 Kasım üniversiteler açılıyor mu?

2 Kasım 2020 Pazartesi üniversiteler açılıyor mu? Koronavirüs salgını nedeniyle uzunca bir süredir kapalı olan üniversitelerde yüz yüze eğitimin 2 Kasım'da başlayacağı iddia edildi.

2 Kasım 2020 Pazartesi üniversiteler açılacak mı? Koronavirüs salgını yüzünden uzunca bir süredir eğitimden uzak kalan öğrenciler için Öğretim Elemanları Sendikası ve Öğretim Elemanları Derneği Genel Başkanı Dr. Vahdet Özkoçak'dan bir son dakika bilgilendirmesi geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden öğrencilere beklenen haberi veren Dr. Vahdet Özkoçak'ın iddiası için henüz YÖK'ten bir doğrulama gelmedi.

2 KASIM ÜNİVERSİTELER AÇILIYOR MU?

2 Kasım tarihinde üniversitelerin açılıp açılmayacağı konusunda henüz YÖK tarafından bir açıklama yapılmazken; Öğretim Elemanları Sendikası ve Öğretim Elemanları Derneği Genel Başkanı Dr. Vahdet Özkoçak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında;

"@YuksekogretimK açıklama yapmadı henüz ancak 2 Kasım Pazartesi #YüzyüzeEğitim başlayabilir.@tcmeb okulları açmasının yansımaları haftaya sayısal veriler ile ortaya konacak.Yapılacak olan Bilim Kurulu toplantısı sonrasında da açıklama gelecek.Kısaca bu takvim konuşulmaya başlandı!"

2 Kasım üniversiteler açılıyor mu?

 

2 Kasım üniversiteler açılıyor mu? ile ilgili etiketler 2 Kasım 2 Kasım üniversite üniversiteler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.