2 Kasım okullar açılıyor mu? Hangi sınıflar Pazartesi okula başlıyor?

2 Kasım okullar Pazartesi açılıyor mu? sorusu öğrenciler ve velilerin en çok merak ettiği hadiselerden birisi oldu. Yüz yüze eğitim döneminde 5. ve 9. sınıflar ile 6, 7, 10 ve 11. sınıfların ne zaman okula başlatacakları belirginlik kazandı. 5. ve 9. sınıflar Pazartesi yüz yüze eğitime başlıyor mu? Pazartesi okullar açılacak mı? İşte detaylar…

2 Kasım Pazartesi okullar açılıyor mu? 5. ve 9. sınıfların ne zaman okula başlayacakları netlik kazandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan düzenlenen kabine toplantısı sonrasında 5. ve 9. sınıflarda öğrencilerin ne zaman ders başı yapabileceklerini kamuoyu ile paylaştı. Peki, 5. ve 9. sınıflar Pazartesi yüz yüze eğitime başlıyor mu?

Erdoğan açıklamasında, Ortaokullarda 5'inci sınıflarda, liselerde 9'uncu sınıflarda yüz yüze eğitim ve öğretim dönemi için müjdeli haberi verdi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

2 KASIM OKULLAR AÇILIYOR MU?

Erdoğan açıklamasında, 5. ve 9. sınıflarda yüz yüze eğitim döneminin 2 Kasım 2020 Pazartesi günü başlayacağını resmen açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında, 2 Kasım Pazartesi gün 5. ve 9. sınıflar için müjde verdi.

12 Ekim tarihinden itibaren ilkokul 2, 3 ve 4’üncü sınıflar, ortaokul 8’inci sınıflar, lise hazırlık ve 12’inci sınıflar, köy okulları ve özel eğitim öğrencileri ilk derslerine başlamışlardı.

2 Kasım okullar açılıyor mu? Hangi sınıflar Pazartesi okula başlıyor? ile ilgili etiketler Okullar ne zaman okullar yüz yüze eğitim 2 Kasım okullar Pazartesi okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.