2 kadına ormanda dehşeti yaşattılar

İstanbul Sarıyer'de meydana gelen olayda 4 şahıs ormana zorla götürdükleri 2 kadına tecavüz etti. Dehşet anlarını kameraya da kaydeden şahıslar hakkında 22 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

İstanbul Sarıyer'de A.G, B.T, O.T. ve Z.N. isimli 4 şahıs, N.M. ve R.A. isimli 2 genç kadını arabayla ormanlık bir alana götürdü. Genç kadınları zorla arabadan indirerek ormanın iç kısımlarına doğru götüren 4 şüpheli şahıs, genç kadınları taciz etmeye başladı.

Şüphelilerden 23 yaşındaki O.T. isimli genç, cebinden bıçak çıkararak genç kadınları tehdit ederek N.M. isimli genç kadına cinsel saldırıda bulundu.

Mağdur N.M.'nin arkadaşı olan R.A. isimli genç kadınsa diğer şüpheliler tarafından kontrol edildiği için arkadaşına yardım edemedi. Bıçakla tehdit edildikleri için kendini savunamayan genç kadınlar, 4 kişinin cinsel saldırısına uğradı.

O ANLARI VİDEOYA ÇEKTİLER

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, bu esnada 24 yaşındaki Z.N. isimli şüpheli şahıs, elindeki cep telefonuyla korkunç anları kayıt altına almaya başladı. Bu anları cep telefonuyla videoya çeken şüpheli şahıs ve arkadaşları 2 genç kadına korku dolu anlar yaşattı.

Mağdur kadınların şikayetçi olması üzerine 4 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

22 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTENİYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 4 şüpheli şahıs hakkında 'Nitelikli cinsel saldırı' ve 'Özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından 22 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde 4 şüphelinin yargılanmasına başlanacak.

2 kadına ormanda dehşeti yaşattılar ile ilgili etiketler İstanbul Sarıyer Tecavüz Orman cinsel saldırı 2 kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.