2 haftadır Camdaki Kız dizisinde yoktu! Devrim Yakut'un beyninde pıhtı attığı öğrenildi!

Son dönemlerde Camdaki Kız dizisiyle adından söz ettiren Devrim Yakut'n beyninde pıhtı atması sebebiyle bir süre hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı. Camdaki Kız dizisinin senaryosunda yapılan düzenlemeye göre, hasta amcasına giden Yakut'un bu süreçte tedavi gördüğü ve iyileştiği öğrenildi.

Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu, Burcu Biricik, Selma Ergenç, Hande Ataizi, Enis Arıkan, Nur Sürer, Tamer Levent ve Devrim Yakut'un canlandırdığı Camdaki Kız'dan korkutan bir haber geldi.

BİR SÜREDİR DİZİDE OLMAMASI MERAKLANDIRDI

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterine hayat veren Devrim Yakut'un bir süredir dizide olmaması sevenlerini meraklandırdı. Posta'dan Suna Akyıldız da Yakut'un neden dizide olmadığını araştırınca herkesi korkutan durum ortaya çıktı.

2 haftadır Camdaki Kız dizisinde yoktu! Devrim Yakut'un beyninde pıhtı attığı öğrenildi!

 BEYNİNDE PIHTI ATTIĞI ÖĞRENİLDİ

Senaryo gereği Van'da yaşayan hasta amcasının yanına giden oyuncunun ölümden döndüğü ortaya çıktı. Beyni pıhtı atan oyuncu, bir süre hastanede tedavi gördü. Zorlu bir süreçten geçerek sağlığına kavuşan Devrim Yakut, sete geri döndü.

 

 

2 haftadır Camdaki Kız dizisinde yoktu! Devrim Yakut'un beyninde pıhtı attığı öğrenildi! ile ilgili etiketler devrim yakut beyin pıhtısı Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.