2 gündür haber alınamıyordu, evine giden yakınları acı manzarayla karşılaştı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde evinin içerisinde çıkan yangında dumandan etkilenen bir kişi hayatını kaybetti. Kendisinden haber alamayan yakınları, 2 gün sonra hayatını kaybeden kişinin evine gidince acı manzara ile karşılaştı.

Olay, Adapazarı ilçesi Çamyolu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yakup Eriz isimli vatandaşın yaşadığı evin içerisinde pazartesi günü henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının dumanından etkilenen Eriz, hayatını kaybetti. Olay, Eriz’in yakınlarının evine gelmesiyle ortaya çıktı.

HAYATINI KAYBETTİĞİ TESPİT EDİLDİ

2 gündür Eriz’den haber alamayan yakınları, eve gidince acı manzarayla karşılaştı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve tedbir amaçlı itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonrasında Eriz’in hayatını kaybettiği belirlendi.

2 gündür haber alınamıyordu, evine giden yakınları acı manzarayla karşılaştı

Jandarma ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri sonrasında olay yerinde inceleme başlatıldı. Yapılan inceleme sonrasında Eriz’in cansız bedeni otopsi merkezine götürüldü. Jandarma ekipleri konuya ilişkin soruşturma başlattı.

2 gündür haber alınamıyordu, evine giden yakınları acı manzarayla karşılaştı ile ilgili etiketler Sakarya ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.