2 gün önce ''Hocamızın arkasındayız'' dedi bugün kovdu!

İki gün önce "Morais takımın başında, kovulma durumu yok" açıklaması yapan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Jose Morais ile yolları ayırma kararı aldıklarını açıkladı.

Bu sezon 6 haftada hiç galibiyet alamayarak ligde son sıraya demir atan Antalyaspor'da Portekizli Teknik Direktör Jose Morais ile yollar ayrıldı.

Ligde alınan kötü sonuçların ardından Antalyaspor Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantı sonrası Portekizli Teknik Direktör Jose Morais'in görevine son verme kararı aldı.

Yönetim Kurulu toplantısı sonrası Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Teknik Direktör Jose Morais ile yollarımızı ayırmaya karar verdik. Görüşmelerimiz sürüyor. Yeni hocalarla temasa geçtik. Rıza Çalımbay da görüştüğümüz isimlerden bir tanesi" dedi.

"Kovulma durumu yok" demişti

Başkan Öztürk, 4 Ekim'de yaptığı açıklamada "Teknik direktör Morais'in görevine son verildiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmıyor. Morais, takımın başında, kovulma durumu yok. Ama yönetim kurulu toplantımızda her olasılığı görüşeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

2 gün önce ''Hocamızın arkasındayız'' dedi bugün kovdu! ile ilgili etiketler Antalyaspor Jose Morais
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.