2 genç kız saç saça baş başa birbirine girdi! Arkadaşları 'Kafasını zincire sok' diyerek güldü!

Isparta'da 2 genç kız saç saça baş başa sokak ortasında birbirine girdi. O sırada yanlarında olan arkadaşları ise kavgayı ayırmak yerine gülerek o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Görenleri hayrete düşüren o anlarda arkadaşlarının "Ben olsam kafasını bisiklet zincirine sokardım, ayırıyormuş gibi yapın ayırmayın" sözleri ise hayrete düşürdü. 

Isparta'nın Çünür Mahallesinde 2 genç kız cadde üzerinde kavgaya tutuştu. 

KONUŞMA KISA SÜRE SONRA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Yeni şehirde öğle saatlerinde okul çıkışı karşı karşıya gelen genç kızlar, henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. İlk önce birbiriyle konuşmaya başlayan kızlar daha sonra sinirlerine hakim olamayarak cadde üzerinde birbirine girdi.

 

TEKME VE YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Saç baş kavga eden kızların kavgasında tekme ve yumruklar havada uçuştu. Okul arkadaşları kavgayı ayırmak yerine cep telefonu kamerası ile kayıt altına alarak olayı gülerek izlediler.

2 genç kız saç saça baş başa birbirine girdi! Arkadaşları 'Kafasını zincire sok' diyerek güldü! - Resim : 2

 

"BEN OLSAM KAFASINI BİSİKLET ZİNCİRİNE SOKARDIM"

Isparta’da Çünür yeni şehir mahallesinde Şehit Ali Hekim Lisesinde okuyan gençler okul çıkışı henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Kavgayı ayırmak yerine izlemeyi tercih eden arkadaşları kavgayı cep telefonu kamerasına kaydederek, “Ben olsam kafasını bisiklet zincirine sokardım, ayırıyormuş gibi yapın ayırmayın” dedi.

2 genç kız saç saça baş başa birbirine girdi! Arkadaşları 'Kafasını zincire sok' diyerek güldü! - Resim : 4

SOKAKTAN GEÇEN VATANDAŞLAR KAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞTI

Yere düşen kızlar birbirlerinin saçını çekerek kavgaya devam ederken, arkadaşları kavgayı gülerek izlemekle yetindi.

Sokaktan geçen vatandaşlar kavgayı ayırmak istese de başarılı olamadı. Kızlar bir süre sonra ayrılarak olay yerinden ayrılırken, yaşanan olaydan geriye ise cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler kaldı.

2 genç kız saç saça baş başa birbirine girdi! Arkadaşları 'Kafasını zincire sok' diyerek güldü! ile ilgili etiketler Isparta Kavga çünür kız arkadaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.