2 Eylül evde bakım parası yatan iller 2020!

2 Eylül evde bakım parası yatan iller 2020! Yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç kişiler için verilen evde bakım maaşı yatan iller 2 Eylül 2020 tarihi itibarıyla banka hesaplarına yatırılıyor. Peki, Evde bakım parası yatan iller hangileri? İşte detaylar...

2 Eylül evde bakım parası yatan iller 2020! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay düzenli olarak yatırılan Ağustos ayı evde bakım maaşı yatan iller her gün düzenli olarak paylaşılıyor. Engelli, yaşlı, bakıma muhtaç kimselere bakan kişilerin hesaplarına yatan evde bakım maaşları e-Devlet üzerinden T.C kimlik numarası ile sorgulanabiliyor. İşte 2 Eylül 2020 evde bakım maaşı yatan iller...


EVDE BAKIM PARASI YATAN İLLER 2 EYLÜL 2020

Evde bakım parası her ayın 15’i ile 30’u arasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanlığı tarafından gerekli kişilerin hesaplarına yatırılıyor. Biz de güncel olarak yatırılan illerin listesini sizler için yayınlıyoruz. 2 Eylül evde bakım maaşı yatan iller henüz belli olmadı. Açıklandığında haberimizde yer alacaktır.

2 Eylül evde bakım parası yatan iller hangisi oldu yeni iste - Internet  Haber

EVDE BAKIM SORGULAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Evde Bakım aylığı ödemelerinin hesabınıza yatıp yatmadığını e-Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. TC kimlik numaranız ile e-Devlet şifrenizi kullanarak giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazın ve tıklayın. Açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detayalar ulaşabilirsiniz. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin altında bulunur.

EVDE BAKIM PARASI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

2 Eylül evde bakım parası yatan iller 2020! ile ilgili etiketler Evde bakım maaşı 2 eylül evde bakım maaşı yatan iller
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.