2. Elizabeth’in tahttaki 70. yılı kutlamalarında konser verecek isimler belli oldu

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in tahta geçişinin 70. yılı (Platinum Jubilee) kapsamında yapılacak kutlamalar için Buckingham Sarayı önünde hazırlıklar sürüyor. Platin Jübile kutlama programı kapsamında sokak partileri düzenlenecek ve konserler verilecek. Kraliçe 2. Elizabeth için düzenlenecek Platin Jübile konserinde sahne alanacak isimler belli oldu.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahttaki 70. yıl dönümünü kutlama programı için hazırlıklar son sürat devam ediyor. Kraliçe Elizabeth onuruna düzenlenen dört günlük Platin Jübile etkinliklerde konserler de verilecek.

Tahttaki 70’inci yılını kutlayacak Kraliçe 2. Elizabeth için düzenlenecek Platin Jübile konserinde sahne alanacak isimler belli oldu.

SAHNE ALACAK İSİMLER BELLİ OLDU

BBC’nin aktardığı habere göre, Buckingham Sarayı önünde 4 Haziran’da gerçekleşecek Platin Jübile konserinde Diana Ross, Adam Lambert, Duran Duran, Sir Rod Stewart, Brian May, Alicia Keys, Hans Zimmer ve Eurovision’dan Sam Ryder sahne alacak. Kraliçe’nin tahttaki 70’inci yıl konserinde Craig David, Andrea Bocelli, Sigala ve Nile Rogers da yer alacak.

Elton John’un performansı da etkinlikte gösterilse de sanatçının Avrupa turnesinde olması nedeniyle kayıt kullanılacak.

 

 

2. Elizabeth’in tahttaki 70. yılı kutlamalarında konser verecek isimler belli oldu ile ilgili etiketler Konser Platin Jübile kraliçe elizabeth İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth Platinum Jubilee
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.