2. Elizabeth'in ölüm raporu ortaya çıktı!

İngiltere Kraliçesi 2.Elizabeth'in hayatını kaybetmesi dünya genelinde büyük yankı uyandırırken kraliçenin hayatını kaybetmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Dünya genelinde ölüm töreninde düzenlenen etkinlikler ve özel anlarla gündem olan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölüm nedeni resmi olarak açıklandı.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 8 Eylül'de yaz tatilini geçirdiği İskoçya'nın Aberdeenshire bölgesindeki Balmoral Kalesi'nde 96 yaşında hayatını kaybetmişti.

Kraliçe'nin cenazesi için resmi tören, 19 Eylül'de İngiltere'nin başkenti Londra'daki Westminster Abbey Kilisesi'nde dünya genelinden üst düzey devlet yetkililerin katılımıyla düzenlenmişti.

ÖLÜM NEDENİ BELGEYLE AÇIKLANDI

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölüm sertifikasında, hayatını kaybetmesinin nedeninin "yaşlılık" olduğu bildirildi. İskoç Ulusal Kayıtlarının yayımladığı ölüm belgesinde, Kraliçe'nin yaşlılık nedeniyle 8 Eylül'de yerel saatle 15.10'da hayatını kaybettiği bildirildi.

 2. Elizabeth'in ölüm raporu ortaya çıktı!

 

.


.

2. Elizabeth'in ölüm raporu ortaya çıktı! ile ilgili etiketler İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ölüm raporu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.