2 Ekim Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor... Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

2 Ekim Sayısal Loto sonuçları için geri sayım başladı. Milli Piyango Tv'de canlı olarak yayınlanan ve noter huzurunda gerçekleşen Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye de belli oldu. Peki Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

Talihlilerin hem bayilerden hem Milli Piyango online sitesinden oynayabilediği şans oyunu Sayısal Loto 2 Ekim çekilişi ile yine milyonlar kazandırmaya devam ediyor. Sonuçların haberimizde yer alacağı Çılgın Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye de iştah kabartan bir rakam oldu. Peki Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

2 EKİM SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ BELLİ OLDU MU?

Saat 21:30'da yapılacak Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye de sahibini bulacak.

İşte 2 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar;

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsiniz. Tek kolon ücreti 3 TL'dir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir.

2 Ekim Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor... Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 2 ekim sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.