2 çocuk ve anne enkazdan sağ olarak çıkartıldı!

Tüm Türkiye'yi yasa boğan ve Milli Yas ilan edilen büyük depremler sonrası yıkımların vahameti zaman geçtikçe artmaya devam ediyor. Ülkenin dört bir yanından tüm deprem bölgelerine arama kurtarma ekipleri ulaşım sağlıyor. Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinden sevindirici haber geldi. Bir anne ve iki çocuk enkaz altından sağ çıkartıldı...

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş depreminin üzerinden 32 saat geçti. 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük depremin yıkıma sebep olduğu 10 ile Türkiye'nin her yerinden sevk edilen arama kurtarma ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde 8-10 yaşlarında iki erkek çocuk ve anneleri enkaz altından sağ çıkartıldı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde çöken binanın enkazında kalan 10 yaşındaki Ahmet ve 8 yaşındaki Ertuğrul ile anneleri, Tokat’tan bölgeye giden AFAD ekipleri tarafından sağ olarak çıkartıldı. Enkazdan ilk çıkartılan Ahmet oldu. Enkazın aynı bölgesinden bir de kadın cesedi çıkartıldı. Enkazdan çıkartılan anne ve çocuklarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

2 çocuk ve anne enkazdan sağ olarak çıkartıldı! ile ilgili etiketler deprem Kahramanmaraş AFAD

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.