2 Çocuğunu Acımadan Öldürdü! Birde Yetmedi Denize Attı! Halk Sokağa Döküldü

Dünyayı dehşete sokan cinayet haber İspanya’dan geldi. İspanya da 2 meleğini birden öldürüp sonrasında da okyanusa atan adam ülkeyi ayağa kaldırdı.

Dünyayı dehşete sokan cinayet haber İspanya’dan geldi. İspanya da 2 meleğini birden öldürüp sonrasında da okyanusa atan adam ülkeyi ayağa kaldırdı.

Yaşları 1 ve 6 olarak belirlenen 2 kız çocuğu babaları tarafından cinayete kurban gitti. Aile içinde bulunan şiddete en ağır örnek İspanya’dan geldi.

Öfkeli babanın gözü döndü ve iki çocuğunu da acımadan öldürdü ve sonrasında cesetlerini okyanusa attı.

2 Çocuğunu Acımadan Öldürdü! Birde Yetmedi Denize Attı! Halk Sokağa Döküldü

İspanyol yetkilileri tarafından haftanın ilk günlerinde 6 yaşında olduğu tespit edilen Olivia Gimeno’nun cansız bedeni çıkartıldı. Minik kardeşi 1 yaşındaki kızın cesedine ise hala ulaşılamadı.

1 Yaşındaki Çocuğun Cansız Bedeni Adeta Kayıplara Karıştı!

 

Ablasının cansız bedenine günler önce ulaşılmasına rağmen 1 yaşındaki Tomas’ın cansız bedeni adeta kayboldu. Ekiplerin günlerdir aradığı küçük kızın cesedi bulunamıyor.

Babası tarafından cinayete kurban edilen küçük kızların öldürülme sebepleri ise tam anlamıyla kan donduruyor.

2 Çocuğunu Acımadan Öldürdü! Birde Yetmedi Denize Attı! Halk Sokağa Döküldü - Resim : 2

Savcılığın yaptığı açıklamaya göre anne ve baba arasındaki yaşanan sorunlar nedeni ile cani baba anneden intikam almak istiyor. Ona hayatında yaşayabileceği en büyük acı olan evlat acısını yaşatmayı istiyor.

Pandemi Döneminde Ayrılmış Olsalar da Tacizler Bitmedi!

 

Gözü dönmüş baba 2 kızına birden kıyıp onların minik bedenlerini okyanusa atıyor. Mahkeme tarafından 9-10 sayfalık soruşturma bildirgesi yayınlandı. Bu bildirgede çocukların ölümüne neden olarak cinayeti babanın işlediği belirtildi.

37 yaşında olduğu tespit edilen baba Tomas Gimeno çocuklarını öldürüp sırra kadem bastı.

2 Çocuğunu Acımadan Öldürdü! Birde Yetmedi Denize Attı! Halk Sokağa Döküldü - Resim : 3

Çift aylar önce yollarını ayırmış olsa da öfkesinden eski eşini rahat bırakmayan babanın üstelik yeni bir ilişkisi de vardı. Cinayetleri işlemeden önce yeni sevgilisine bir veda mektubu ve bir miktar da para bıraktı. Acılı anne halka mesaj da bulunduktan sonra ülke de halk ayaklandı ve sokakta eylemler yaptı.

2 Çocuğunu Acımadan Öldürdü! Birde Yetmedi Denize Attı! Halk Sokağa Döküldü ile ilgili etiketler İspanya
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.