"2 binden fazla kadınla yattım"

Eski NBA yıldızı Lamar Odom yeni çıkan kitabında olay yaratacak itiraflarda bulundu.

NBA'de unutulmayan simalardan biri olan ve Los Angeles Lakers'ta dikkat çeken isimlerden biri olarak hatırlanan Lamar Odom, piyasaya çıkan kitabında seks ve uyuşturucu itiraflarında bulundu. Odom, “Ben bir seks bağımlısıyım, 2 binden fazla kadınla yattım” diye yazdı.

LAMAR ODOM KİTAP ÇIKARDI

NBA’in efsane basketbolcularından Lamar Odom, piyasaya çıkan kitabında özel hayatına dair dikkat çekici itiraflarda bulundu. Darkness to Light (Karanlıktan aydınlığa) isimli kitabında ‘Ben bir seks bağımlısıyım’ diye yazdı.

"2 binden fazla kadınla yattım"

UYUŞTURUCU ZEVKİ İKİ KATINA ÇIKARIYOR

“2 binden fazla kadınla yattım, ben bir seks bağımlısıyım. Kendimi bildim bileli seks konusunda takıntılı bir insanımdır” diyen Odom, uyuşturucularla ilişkisini de sekse olan bağımlılığının tetiklediğini öne sürerek, kendi kişiselinde “Çünkü böylece zevkleri ikiye katlıyorsunuz” tezini savundu.

ODOM'DAN ALDATMA İTİRAFI

Los Angeles Clippers, Miami Heat, Dallas Mavericks gibi ekiplerin formasını giyen Odom Los Angeles Lakers’taki uzun dönemiyle akıllara kazınmıştı. ABD Milli Takımı’nın da formasını giyen unutulmaz isim, Türkiye’de 2010’da düzenlenen ve ABD’nin şampiyon olduğu Dünya Kupası’nda kadrodaki isimlerden bir tanesiydi.

"2 binden fazla kadınla yattım" ile ilgili etiketler NBA Dallas Mavericks Los Angeles Clippers Los Angeles Lakers Miami Heat
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.