2 bebeğini çöpe atan YouTuber kim? Fenomen Alyssa Dayvault videoları izle!

2 bebeğini çöpe atan YouTuber kim? Amerikalı ünlü makyaj Youtuber'ı Alyssa Dayvault yaşadığı olay ile gündeme oturdu.Kanama şikayeti ile gittiği hastahanede hamile olduğu ortaya çıkan Fenomen isim bebeğini çöpe attığını itiraf etti.Bir anda sosyal medyanın gündemine oturan ismi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.Peki 2 bebeğini çöpe atan YouTuber kim? Fenomen Alyssa Dayvault videoları izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

2 bebeğini çöpe atan YouTuber kim? Youtuber Alyssa Dayvault yaşadığı olay ile gündeme oturdu.Kanama şikayeti ile gittiği hastahanede hamile olduğu ortaya çıkan Fenomen isim bebeğini çöpe attığını itiraf etti.Ünlü ismin müebbet hapsi isteniyor.Bir anda sosyal medyanın gündemine oturan ismi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.Peki 2 bebeğini çöpe atan YouTuber kim? Fenomen Alyssa Dayvault videoları izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

2 bebeğini çöpe atan YouTuber kim? Fenomen Alyssa Dayvault videoları izle!

Ünlü YouTuber Alyssa Dayvault'un bir yıl içerisinde 2 bebeğini çöpe atarak terk ettiği ortaya çıktı.

1 YIL ÖNCE BEBEĞİNİ ÖLDÜRMÜŞ

YouTube'da paylaştığı makyaj videolarıyla ünlü olan Alyssa Dayvault (30), ABD Güney Carolina'da şiddetli kanama şikayetiyle hastaneye başvurdu. Kısa süre önce doğum yaptığı belirlenen YouTube fenomeni, bebeğini ne yaptığı itiraf edince herkesin kanı dondu. Bebek ölü olarak bulundu ama cani fenomenin 1 yıl önce de bir bebeğini öldürdüğü belirlendi. Korkunç kadın'ın, 13 ayda 2 bebek doğurup öldürdüğü belirlindi.

Ünlü YouTuber Alyssa Dayvault'un 1 Yıl İçerisinde 2 Bebeğini Çöpe Attığı Ortaya Çıktı
ŞİDDETLİ KANAMA SONUCU HASTANEYE GİTTİ

YouTube'da paylaştığı makyaj videolarıyla ünlü olan Alyssa Dayvault (30), ABD Güney Carolina'da şiddetli kanama şikayetiyle hastaneye başvurdu. Korkunç olay daha sonra anlaşıldı ABD Güney Carolina'da yaşayan Alyssa Dayvault (30), cinsel organında şiddetli kanama şikayetiyle hastaneye gitti. Genç kadının kısa süre önce doğum yaptığı ve kanamanın bu sebeple olduğu belirlendi. Alyssa Dayvault, ilk ifadesinde bebeği çöpe attığını söyledi. Olay yerine giden polis, bebeğin cesedini buldu. Yapılan inceleme Alyssa Dayvault'un 13 ay önce çöpte ölü bulunan yeni doğmuş başka bir bebeğin de annesi olduğunu ortaya çıkardı. Tutuklanan kadın için 'çifte cinayet'ten müebbet isteniyor.

 

2 bebeğini çöpe atan YouTuber kim? Fenomen Alyssa Dayvault videoları izle! ile ilgili etiketler YouTube YouTuber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.