2 aylık hamile olan dini nikahlı eşini öldürdü, annesini yaraladı

Isparta'da bir kişi, bir süre önce evi terk eden dini nikahlı eşinin ailesinin evinde dehşet saçtı. Tabanca ile evde rastgele ateş açan şüpheli, 2 aylık hamile kadını öldürdü, annesini de yaraladı. Hamile kadının ilk eşinden 8 yaşında bir oğlu olduğu öğrenildi.

Isparta'da 40 yaşındaki Ayhan Y., birlikte yaşadıkları evi bir süre önce terk eden Rabia Aydınlı ile görüşmek için dini nikahlı eşinin ailesinin yaşadığı Hızırbey Mahallesi'ndeki eve geldi.

Burada Aydınlı'nın aile fertleriyle tartışan Ayhan Y, yanındaki tabanca ile evin içinde rastgele birden fazla ateş etti. Ayhan Y. olay yerinden kaçarken, mermilerin isabet ettiği Rabia Aydınlı ile annesi Ayfer Aydınlı yaralandı.

Aile yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istemesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede 2 aylık hamile olduğu öğrenilen Rabia Aydınlı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

2 aylık hamile olan dini nikahlı eşini öldürdü, annesini yaraladı

Hafif şekilde yaralanan anne Aydınlı'ya ise sağlık ekipleri müdahale etti. Polis, Ayhan Y'nin yakalanması için arama çalışması başlattı. Rabia Aydınlı'nın ilk eşinden de 8 yaşında bir oğlu olduğu öğrenildi.

AA

2 aylık hamile olan dini nikahlı eşini öldürdü, annesini yaraladı ile ilgili etiketler Isparta cinayet hamile eş Rabia Aydınlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.