2 ay önce evlenen Seda Sayan, mahkemeye koştu

59 yaşındaki Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Sayan, soyadını değiştirmek için mahkemeye koştu...

Seda Sayan ve kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten, 2 ay önce nikah masasına oturdu...  Ünlü şarkıcı Seda Sayan, şimdilerde mahkemenin yolunu tuttu. 

Çağlar Ökten ile iki ay önce evlenen Seda Sayan mahkemeye koştu! - Resim: 10

SOYADI DAVASI

Seda Sayan'ın isminin nüfus kayıtlarında 'Aysel Gürsaçer' olarak geçtiğinin anlatıldığı dava dilekçesinde şunlar dile getirildi; "Müvekkilim, Çağlar Ökten ile evlendikten sonra nüfus kayıtlarında soyadı 'Gürsaçer Ökten' olarak değişmiştir. Bu da resmi işlemlerde sorun yaratmaktadır. Müvekkilim, işlerinden dolayı kızlık soyadı olan 'Gürsaçer'i kullanmak istemektedir. Müvekkilin eşi Çağlar Ökten'in de bu konuda rızası vardır.

Müvekkilin eşinin soyadı olan 'Ökten'in nüfus kaydından silinmesini istiyoruz. Müvekkilin nüfusta 'Gürsaçer Ökten' olan soyadının düzeltilerek, 'Gürsaçer' olarak kaydedilmesini talep ediyoruz."

2 ay önce evlenen Seda Sayan, mahkemeye koştu ile ilgili etiketler Seda Sayan dava çağlar ökten soyadı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.