2 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları açıklanıyor... Süper Loto büyük ikramiye ne kadar?

Haftanın 3 günü oynanan şans oyunu Süper Loto 2 Aralık çekilişi ile yine milyonlar dağıtıyor. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan ve noter huzurunda gerçekleşen Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?

Süper Loto 2 Aralık çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Talihlilerine bu akşam büyük ikramiye olarak 79.555.378 TL sunacak şans oyunu adeta iştah kabartıyor.

Hem bayilerden hem de online olarak oynanabilen oyunda haftanın 3 günü kupon yapılabiliyor. Talihlilerin de gözü kulağı bu akşam saat 21:30'da yapılacak Süper Loto çekilişinde olacak. Peki Süper Loto sonuçları belli oldu mu?

SÜPER LOTO 2 ARALIK SONUÇLARI

Bu akşam saat 21:30'da yapılacak Süper Loto 2 Aralık çekiliş sonuçları yayınlandığında haberimizde olacak.

2 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları açıklanıyor... Süper Loto büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Süper Loto süper loto sonuçları 2 aralık süper loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.