2 - 8 Mayıs Haftalık Burç Yorumları! Aşkla Tanışan, Tarzını Değiştiren, Evliliğe Hazırlanan!

2 - 8 Mayıs Haftalık burç yorumları geliyor. Ramazan Bayramı'nın ilk günüyle başlayacak yeni haftada burçları neler bekliyor? Aşkla tanışan, evliliğe hazırlanan burçlar hangileri? İşte Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Yengeç, Terazi, Akrep, Başak, Oğlak, Balık, Kova ve Yay burçlarının haftalık yorumları...

Yeni haftanın merakla beklenen burç yorumlarını Astrolojiye inananlar için araştırdık. Bayramın ilk günü ile başlayacak 2 - 8 Mayıs 2022 Haftalık burç yorumlarında kimi, neler bekliyor? Detaylar haberimizde...

Koç Burcu

Bu hafta gündemin para olacak. Aşk ise çok yakında seninle. Kap bi Pembe Kuvars hazırlık olsun Venüs Koç'a.

Boğa Burcu

Gündemin hayatın. Bu hafta itibariyle gizli kadın düşmanlara dikkat et. Yaşadığın her şey kadersel, "Neden?" diye sorgulamak yerine "Bunun bana hediyesi ne?" diye sormalısın..

İkizler Burcu

Rüyaların gerçek gibi mi? Hepsi haberci. Bu hafta bir tane Kyanit al çöreğim. Rahat uyu!

Yengeç Burcu

Bu haftanın sosyal kelebeği sensin. Yaptıkların ve ürettiklerinle çok konuşulacaksın. Arkandan konuşanlara kulak asma, hislerine güven.

Aslan Burcu

İşler nasıl Aslan'ım? Biraz yoğun gördüm seni. Duygularınla mücadele etme. Bu hafta daha çok konuşulacak, daha çok parlayacaksın. Ani ilişki veya evliliğe hazır ol!

Başak Burcu

İş hayatında vereceğin kararlara bu hafta dikkat et. Başkalarının paralarını yönet ama kimseye söyleme, bolluk bereketin artacak, izle!

Terazi Burcu

Ortaklıklarda yeni bir dönem başlıyor. Bu hafta yeni bir sözleşme, anlaşma imzalayabilirsin. Aşktan yana da şanslı bir haftadasın.

Akrep Burcu

Dönüşümüm böylesi! Haftanın en şanslısı sensin. Sivri dilini kullanmadan krizleri çözersen kazanan sen olacaksın. Unutma; senin olan sana gelecektir!

Yay Burcu

Hobini işine çevirmeye ne kadar hazırsın? Fırsatları iyi değerlendirmen gereken bir hafta. Kimseye kulak asma!

Oğlak Burcu

Bu hafta Aşk işleri açılıyor. Tanıştığın, yakınlaştığın insanları ruhun tanıyor. Kendini bir ilişkinin içinde bulacaksın!

Kova Burcu

Yaşam tarzın değişiyor! Köklenmeye başladın bile. Bu hafta sinirlerine hakim ol. Kazancını medyadan arttıracaksın.

Balık Burcu

Gezerek öğrenmenin tadına en çok sen varacaksın. Bu hafta yeni eğitimlere başlayabilir bol bol seyahat edebilirsin.

 

 

2 - 8 Mayıs Haftalık Burç Yorumları! Aşkla Tanışan, Tarzını Değiştiren, Evliliğe Hazırlanan! ile ilgili etiketler 2-8 maysıs haftalık burç yorumları haftalık burç yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.