1992'de kaybolan Şamhalov İmran ayağından zincirlenmiş halde bulundu!

Azerbaycanlı gazeteci Ceyhun Aşirov, 1992 yılındaki Karabağ işgalinde 18 yaşındayken kaybolan Şamhalov İmran'ın, Azerbaycan ordusu tarafından Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Füzuli şehrinde bir evin bodrum katında zincirlenmiş halde bulunduğunu duyurdu.

28 yıldır Ermenilerin elinde esir olan Şamhalov İmran, Azerbaycan ordusunun Ermenistan işgalindeki Dağlık Karabağ'a başlattığı operasyon sonucu ele geçirilen Füzuli şehrinde bir evin bodrum katında zincirli halde bulundu.

18 YAŞINDA ESİR ALINDI, 46'SINDA YENİDEN ÖZGÜR

Söz konusu haberi soyal medya hesabından duyuran Azerbaycanlı gazeteci Ceyhun Aşirov, 1992 yılında Karabağ Savaşı'nda henüz 18 yaşındayken kaybolan İmran'ın, dün ele geçirilen Füzuli şehrinde bir binanın bodrumunda zincirlenmiş şekilde bulunduğunu aktardı.

Şu an 46 yaşında olan İmran, tam 28 sene Ermenilerin elinde esir olarak kaldı.

Ceyhun Aşirov'un paylaşımı şöyle: 

''Bugün Ermenistan'dan kurtarılan #Füzuli Rayonun'da 27 senedir kayıp olan Azerbaycan Vatandşı Şamhalov İmran ayakları bağlı şekilde bulundu. Şamhalov 1992'de 1.Karabağ savaşına katılmış ve o günden sonra kayıp olarak kayde geçmişti.''

1992'de kaybolan Şamhalov İmran ayağından zincirlenmiş halde bulundu!

1992'de kaybolan Şamhalov İmran ayağından zincirlenmiş halde bulundu! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan zincir fuzuli Şamhalov İmran Ceyhun Aşirov
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.