‘1981’DE YAZILAN ROMANDA WUHAN’DAN YAYILAN KORONAVİRÜS VAR!’

İstihbarat Uzmanı ve Sovyetolog Alparslan Ertuğ ve Gazeteci İbrahim Baran ile 'Mevzu Derin' SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Medikal istihbarat yapıldığında sağlık kurumlarından gelen bilgiler toplanır ve bu bilgilerle o güne kadar hiç çıkmamış veya çıkma ihtimali olan hastalıklara dair tahminler yapılabilir.

SuperHaber YouTube kanalında yayınlanan ‘Mevzu Derin’de, tarihin gizemli sayfalarında sıra dışı yolculuğa çıkan İstihbarat Uzmanı ve Sovyetolog Alparslan Ertuğ ile Gazeteci İbrahim Baran, son günlerin tartışma konusu Covid-19 ile ilgili komplo teorileri, pandemi sürecinin arka planı ve virüsle beraber gündeme gelen medikal istihbarat konusunu ele aldı.

‘1981’DE YAZILAN ROMANDA WUHAN’DAN YAYILAN KORONAVİRÜS VAR!’

KORONAVİRÜS BİYOLOJİK BİR SİLAH MI?

Alparslan Ertuğ, “1981 yılında yazılan romanda 2020 yılında Wuhan’da yayılanan bir koronavirüsten bahsediliyor. Herhangi bir biyolojik saldırıya habersiz yakalanmak istemiyorsanız düzenli olarak bilgi toplamanız gerekir. Bunun bir örneği var; Soğuk Savaş döneminde hem Çin’de hem Sovyetler Birliği’nde hem de Amerika’da bildiğim kadarıyla kimyasal ve biyolojik silahlar üzerine çalışan laboratuvarlar var. Hatta bunlardan bir tanesi çok ilginçtir 1981 yılında yayınlanan romana konu oldu. ABD’li yazar Dean Koontz, ‘Karanlığın Gözleri’ kitabında virüsün 2020 yılında yayınalacağını yazdı. Çok enteresan bir durum. Wuhan’daki laboratuvar'dan CIA’in haberi vardı ve bir uyarı yaptılar. Yani ‘her bir şeyden haberimiz var. Yanılıp da bu bir şekilde kullanmaya kalkmayın biz her şeyi biliyoruz. Başınıza iş almayın.' demiş oldular.” sözlerini kullandı.

Alparslan Ertuğ ve İbrahim Baran ile ‘Mevzu Derin’in tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

‘1981’DE YAZILAN ROMANDA WUHAN’DAN YAYILAN KORONAVİRÜS VAR!’ ile ilgili etiketler Alparslan Ertuğ ibrahim baran Mevzu Derin biyolojik silah

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.