19 yaşındaki kıza tecavüz ettiler! İşte cezaları

Kırıkkale'de 19 yaşındaki S.A. adlı kıza tecavüz etmekle suçlanarak tutuklanan K.K., M.Ü, ve A.D. adlı 3 sanığın cezası belli oldu. Yaşları sırasıyla 23, 21 ve 20 olan sanıkları nitelikli cinsel istismar ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından dolayı 36 yıl 3'er ay hapis cezası verili.

İğrenci olay geçtiğimiz yıl 12 Haziran'da Kırıkkale'de meydana geldi. 

K.K, M.Ü. ve A.D, arkadaşlık kurdukları S.A.'ya çağırdıkları evde tecavüz etti.

Cinsel istismarda bulunan gençlerin elinden kurtularak evine giden S.A.'nın durumu anlattığı ailesi, polise şikayette bulundu. Gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kırıkkale 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan sanıklar, bugün karar duruşmasında hakim karşısına çıktı.

Son sözleri soruların sanıklar, suçlamayı kabul etmeyerek, beraatlarını talep etti.

Mahkeme heyeti, K.K, M.Ü. ve A.D'ye 'nitelikli cinsel istismar' suçundan 30 yıl, 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan ise 6 yıl 3 ay olmak üzere toplamda 36'şar yıl 3'er ay olmak üzere hapis cezası verdi.

19 yaşındaki kıza tecavüz ettiler! İşte cezaları ile ilgili etiketler Kırıkkale cinsel istismar Tecavüz hapis cezası kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma nitelikli cinsel istismar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.