19 yaşındaki hamile kadın, "Hamileliğimde bana çok iyi baktı" diyerek kocasına 7 milyon TL'lik otomobil hediye etti!

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da 19 yaşındaki hamile bir kadın, hamileliği boyunca kendisine çok iyi baktığından dolayı 20 yaşındaki kocasına yaklaşır 480 bin dolar (7 milyon TL) değerinde Lamborghini marka lüks araç hediye etti.

Malaymail'in haberine göre, 19 yaşındaki anne adayı Anes Ayuni Osman, özellikle 100 günlük lohusa döneminde kocasının uykusuz kalarak kendisine destek olacağı için eşi Weldan Zulkefli'yi Lamborghini marka araçla ödüllendirdi.

ŞOKE OLAN KOCA, GÖZYAŞLARI İÇİNDE KARISINA SARILDI

Anes Ayuni Osman, gözleri bağlı halde bulunan kocasına turkuaz renk Lamborghini Huracan Evo model otomobili lüks bir oto galeride hediye ettiği görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntüde gözleri bağlı bulunan baba adayı, dev bir fiyonga sarılmış anahtarı karısından aldı ve yaşadığı şokun ardından gözyaşları içinde karısına sarıldı.

19 yaşındaki hamile kadın, "Hamileliğimde bana çok iyi baktı" diyerek kocasına 7 milyon TL'lik otomobil hediye etti!

"HAMİLELİĞİM BOYUNCA EŞİM BANA ÇOK İYİ BAKTI"

Genç anne adayı, "Evlendiğimizden beri mutluluğumuz hiç kesintiye uğramadı, özellikle hamileliğim boyunca (eşim) bana çok iyi baktı. Fedakarlığı için minnettar olmanın yanı sıra ona bu Lamborghini'yi hediye ediyorum çünkü onu lohusalık döneminde de yanımda istiyorum." ifadesini kullandı.

19 yaşındaki hamile kadın, "Hamileliğimde bana çok iyi baktı" diyerek kocasına 7 milyon TL'lik otomobil hediye etti! ile ilgili etiketler Malezya araba koca kuala lumpur
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.