19 yaş küçük sevgiliden 'Hanımağa'ya tehdit

Sedat Peker'e meydan okuduğu video ile adını duyuran 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş, sevgilisi hakkında suç duyurusunda bulundu. 19 yaş küçük sevgilisinin tehditlerine maruz kaldığını belirten Akkuş, " Aramaması için engelliyorum ama yine de benim huzurumu bozuyor" dedi.

Polislikten atıldıktan sonra çete kurup eğlence mekânlarını haraca bağladığı iddiasıyla mahkum olan 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş, eski erkek arkadaşı Fırat Şimşek'ten korunmak istediği için Aile Mahkemesi'ne başvurmuştu.

Akkuş, Fırat Şimşek'in ayrılığı kabul etmediğini bunun için sosyal medyada sahte hesaplar açarak Akkuş'un hesabnın eskort hesabı olduğuna dair paylaşımlar yaptığını öne sürdü.

MAHKEME RAHATSIZ ETMEMESİNE KARAR VERDİ

Sabah'ın haberine göre; talebi değerlendiren İstanbul Aile Mahkemesi, davalı Fırat Şimşek'in 3 ay süreyle mağdur Güniz Akkuş'a şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, ikametine yaklaşmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi.

19 yaş küçük sevgiliden 'Hanımağa'ya tehdit

"HERKESE PAPATYA, SANA MERMİ"

Tedbir kararı aldırdıktan 3 gün sonra kendisine mesaj atan Şimşek'in huzur ve sükununu bozduğunu ileri süren Akkuş, savcılığa başvurdu. Akkuş, eski sevgilisinin 'Herkese papatya sana mermi' yazılı bir fotoğraf paylaştığını belirterek, "İnternet üzerinden sürekli bana gönderme yapıyor. Evimin yakınlarındaki trafik levhasının önünde fotoğraflar çekerek bana gönderiyor. Aramaması için engelliyorum ama yine de benim huzurumu bozuyor" diyerek şikayetçi oldu.

1 yıla kadar hapsi istenen Fırat Şimşek, Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

 

 

19 yaş küçük sevgiliden 'Hanımağa'ya tehdit ile ilgili etiketler polis Sevgili çete hanımağa güniz akkuş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.