19 Temmuz arefe günü Yurtiçi Kargo açık mı? Kurban Bayramında Yurtiçi Kargo çalışıyor mu?

2021 Kurban Bayramında Yurtiçi Kargo çalışıyor mu sorusu vatandaşlar tarafından merak edilmekte. Arefe günü ile birlikte 9 günlük bayramda Yurtiçi Kargo konusunda bir son dakika açıklaması geldi. Peki, 19 Temmuz Pazartesi arefe günü Yurtiçi Kargo açık mı?

Kurban Bayramında kargoda işi olanlar için Yurtiçi Kargo çalışıyor mu sorusu yeniden gündeme geldi. Pandemi döneminin sonra ermesi akabinde kademeli normalleşme sonrasında Kurban Bayramı ve arefe gününde Yurtiçi Kargo’nun açık olup olmadıkları ve çalışma saatleri yakından takip edilmekte.

Kurban Bayramında Yurtiçi Kargo Açık Mı?

Yurtiçi Kargo, Kurban Bayramının resmi tatil ilan edilmesi sonrasında 20-21-22-23 Temmuz 2021 tarihlerinde kapalı olacak yani çalışmayacak.

19 Temmuz 2021 Arefe Günü Yurtiçi Kargo Çalışıyor Mu?

Kurban Bayramı nedeniyle Yurtiçi Kargo bayram tatili süresinde vatandaşlara hizmet veremeyecek. Ancak Yurtiçi Kargo, arefe günü olan 19 Temmuz Pazartesi günü 09.00 ile 12.30 saatleri Yurtiçiında yarım gün hizmet verecektir.

Bayram tatili sonrasında Yurtiçi Kargo’da kargo alımları 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü kaldığı yerden devam edecektir.

19 Temmuz arefe günü Yurtiçi Kargo açık mı? Kurban Bayramında Yurtiçi Kargo çalışıyor mu? ile ilgili etiketler 19 Temmuz Kurban Bayramı arefe günü Yurtiçi Kargo
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.