19 Temmuz arefe günü berberler açık mı? Kurban Bayramında kuaförler çalışıyor mu?

2021 Kurban Bayramında kuaförler çalışıyor mu sorusu vatandaşlar tarafından merak edilmekte. Arefe günü ile birlikte 9 günlük bayramda Berberler Odasından bir son dakika açıklaması geldi. Peki, 19 Temmuz Pazartesi arefe günü kuaförler açık mı?

Kurban Bayramında berberde işi olanlar için berberler çalışıyor mu sorusu yeniden gündeme geldi. Pandemi döneminin sonra ermesi akabinde kademeli normalleşme sonrasında Kurban Bayramı ve arefe gününde kuaförlerin açık olup olmadıkları ve çalışma saatleri yakından takip edilmekte.

Kurban Bayramında Berberler Açık Mı?

Berberler, Kurban Bayramının resmi tatil ilan edilmesi sonrasında 20-21-22-23 Temmuz 2021 tarihlerinde kapalı olacak yani çalışmayacak.

19 Temmuz 2021 Arefe Günü Kuaförler Çalışıyor Mu?

Kurban Bayramı nedeniyle kuaförler bayram tatili süresinde vatandaşlara hizmet veremeyecek. Ancak kuaförler ve berberler, bayram yoğunluğu nedeni ile arefe günü yani 19 Temmuz Pazartesi gece saat 24.00’a kadar vatandaşlara sınırsız hizmet verecek.

Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda müşteri alınabileceğinden kuaför ya da berbere gelinmeden önce vatandaşlara mutlaka randevu alınması hatırlatıldı.

19 Temmuz arefe günü berberler açık mı? Kurban Bayramında kuaförler çalışıyor mu? ile ilgili etiketler 19 Temmuz Kurban Bayramı arefe günü Berberler kuaförler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.