19 Temmuz Aras Kargo açık mı? Kurban Bayramında Aras Kargo çalışıyor mu?

2021 Kurban Bayramında Aras Kargo çalışıyor mu sorusu vatandaşlar tarafından merak edilmekte. Arefe günü ile birlikte 9 günlük bayramda Aras Kargo konusunda bir son dakika açıklaması geldi. Peki, 19 Temmuz Pazartesi arefe günü Aras Kargo açık mı?

Kurban Bayramında kargoda işi olanlar için Aras Kargo çalışıyor mu sorusu yeniden gündeme geldi. Pandemi döneminin sonra ermesi akabinde kademeli normalleşme sonrasında Kurban Bayramı ve arefe gününde Aras Kargo’nun açık olup olmadıkları ve çalışma saatleri yakından takip edilmekte.

Kurban Bayramında Aras Kargo Açık Mı?

Aras Kargo, Kurban Bayramının resmi tatil ilan edilmesi sonrasında 20-21-22-23 Temmuz 2021 tarihlerinde kapalı olacak yani çalışmayacak.

19 Temmuz 2021 Arefe Günü Aras Kargo Çalışıyor Mu?

Kurban Bayramı nedeniyle Aras Kargo bayram tatili süresinde vatandaşlara hizmet veremeyecek. Ancak Aras Kargo, arefe günü olan 19 Temmuz Pazartesi günü 09.00 ile 12.30 saatleri arasında yarım gün hizmet verecektir.

Bayram tatili sonrasında Aras Kargo’da kargo alımları 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü kaldığı yerden devam edecektir.

19 Temmuz Aras Kargo açık mı? Kurban Bayramında Aras Kargo çalışıyor mu? ile ilgili etiketler Kurban Bayramı 19 Temmuz aras kargo arefe günü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.