19 Nisan Survivor sembol oyununu kim kazandı? Ödül ne?

Survivor 19 Nisan sembol oyununu kim kazandı sorusu merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler rekabetinde dokunulmazlık oyunlarının ardından nefes kesen bir sembol oyunu daha oynandı. Peki bu akşam Survivor sembol oyununu kim kazandı? Ödül ne?

Survivor sembol oyununu kim kazandı? 19 Nisan Survivor sembol oyunu bu akşam nefes kesen sahnelerle devam etti. Acun Ilıcalı'nun sunduğu programın son bölümünde sembol oyunu sonrası ödül de sahibini buldu.

19 NİSAN SURVİVOR SEMBOL OYUNU KİM KAZANDI?

Haftanın sembol oyununu kazananlar belli oldu. Merve Aydın'sız yarışan ünlüler takımından Melis ve İsmail sembolü aldı. Toplamda 6 kişi kalan yarışmacılar sosisli penne yemeğini kazandı.

19 NİSAN SURVİVOR ÖDÜLÜ

Heyecan veren ödül oyununun kazananını büyük bir ödül bekliyor. Oyunu kazanan takım; 3 gün boyunca adalarında kalacak buzdolabı ve içindeki yiyecekleri almış olacak. Ayrıca kazanan, Karayipler'in en lüks yerleşim yerinde denize karşı villada bir gece kalacak, akşam yemeği yiyecek.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Kıran kırana geçen ve bu zamana kadar Survivor 2021'de verilen en büyük ödül için yarış gerçekleşti. Reşat ile Çağrı arasında yaşanan gerginliğin ardından iki takım da oyuna konsantre oldu. Başa baş bir yarış olan ödülünü Ayşe'nin sayısı ile gönüllüler kazandı.

19 Nisan Survivor sembol oyununu kim kazandı? Ödül ne? ile ilgili etiketler Survivor survivor sembol oyunu kim kazandı 19 nisan survivor ödül kim kazandu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.