19 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz mi? İETT,metro ve metrobüs ücretsiz mi?

19 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na az bir zaman kaldı.İstanbul Belediye Meclisi'nde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda toplu ulaşım ile ilgili bir karar alındı.Peki 19 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz mi? Detaylar haberimizde...

19 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz mi? İstanbul'da öğrenci aylık mavi kart ücreti 40 liraya indirildi.19 Mayıs pazar günü toplu ulaşım ile ilgili karar alındı. Peki
19 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz mi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, öğrenci aylık mavi kart ücretinin 85 liradan 40 liraya indirilmesini oy birliğiyle kabul etti.

19 MAYIS'TA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ

Belediye Meclisi'nde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda toplu ulaşımın ücretsiz olması da oy birliğiyle kabul edildi.

RAMAZAN BAYRAMI'NDA DA ÜCRETSİZ OLACAK

Kentteki toplu ulaşım hizmetinin Ramazan Bayramı süresince ücretsiz verilmesi de oy birliğiyle onaylandı.

19 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz mi? İETT,metro ve metrobüs ücretsiz mi? ile ilgili etiketler 19 Mayıs Günü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.