19 Mayıs'ta dolar yükselecek mi?

19 Mayıs Perşembe, "Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı"nda resmi tatil sebebiyle Borsa Istanbul kapalı olacak. Bu sebeple, "19 Mayıs'ta dolar yükselecek mi?" sorusu büyük bir merakla araştırılıyor. İşte detaylar...

İki haftadır dolar kurundaki yükseliş hız kesmeden devam ederken, yatırım değerlendirmesi yapmak isteyenler döviz kurlarını merakla araştırıyor.

DOLAR 16 TL OLACAK MI?

18 Mayıs Çarşamba günü dolar kuru 15.95 TL seviyelerine kadar yükseldi. Geçtiğimiz üç iş gününde düşüş gözlemlenen dolar kuru, 18 Mayıs sabahında yeniden artış gösterdi.

Diğer taraftan The Wall Street Journal'a konuşan FED Başkanı Jerome Powell konuşmasıyla dolar kurunun yeniden harekete geçmesine sebep oldu.  Powell, ikna edici kanıtlar görmemeleri halinde daha agresif hareket edeceklerini ifade etti.

18 MAYIS DOLAR NE KADAR? 

Dolar/TL bazında, 18 Mayıs Çarşamba gününde öğle saatlerinden itibaren 15.94 lira oldu.

19 MAYIS'TA DOLAR NE KADAR OLACAK?

18 Mayıs Çarşamba günü 15.94 lira seviyelerinde seyreden dolar 16 TL sınırına kadar dayandı. 19 Mayıs Perşembe günü ise dolar kurundaki hareketliliğin devam etmesi bekleniyor.

19 Mayıs'ta dolar yükselecek mi? ile ilgili etiketler Dolar döviz 19 Mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.