19 Mayıs Süper Loto Sonuçları Açıklandı! Süper Loto Sonuç Sorgula Ekranı!

Süper Loto Sonuçları Haberimizde Olacak. 19 Mayıs 2022 Perşembe Süper Loto çekilişi çekiliş sonuçları açıklandı mı merak ediliyor. Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana gelecek çekiliş sonrası büyük ikramiyeler de sahiplerini bulacak. Peki 19 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?

19 Mayıs 2022 Süper Loto Sonuçları haberimizde. Milli Piyango ve Sisal Şans ortaklığında Perşembe günleri çekilişi yapılan şans oyunu Süper Loto bu akşam saat 21:30'da yapılacak çekilişle talihlilerine Büyük İkramiye veriyor.

Şans oyunları içerisinde çok sık tercih edilen Süper Loto kazandıran numaralar açıklandığında haberimizde olacak. Ancak çekiliş saati bu akşam saat 21:30.

Süper Loto sonuç sorgula ekranı da çekilişin ardından vatandaşların hizmetine sunulacak. Büyük ikramiyesi ile iştah kabartan Süper Loto çekiliş sonuçları ve sorgulama ekranı burada olacak. Kazandıran numaralar; 23-25-31-34-50-59 oldu.

SÜPER LOTO SONUÇ SORGULA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

19 Mayıs Süper Loto Sonuçları Açıklandı! Süper Loto Sonuç Sorgula Ekranı! ile ilgili etiketler Süper Loto sonuçları süper loto sonuç sorgula ekranı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.