19 Mayıs Çarşamba yasak var mı? Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı?

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda bu yıl Çarşamba günü yasak olup olmayacağı şimdiden büyük bir merakla araştırılıyor. 17 Mayıs tarihinde sona erecek olan tam kapanma sürecinin uzatılıp uzatılmayacağı da araştırılan konular arasında. Peki, 19 Mayıs Çarşamba yasak var mı?

19 Mayıs’a az bir gün kala yasakların uzatılıp uzatılmayacağı merak konusu oldu. 17 Mayıs'ta bitmesi planlanan tam kapanmanın 19 Mayıs’a kadar devam edip etmeyeceği vatandaşlar tarafından merak içerisinde bekleniyor. 19 Mayıs tatil mi sorusuna bu yıl 19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı var mı sorusu da eklenmiş oldu.

YASAKLAR UZATILDI MI?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl Çarşamba gününe denk geliyor. 17 Mayıs'ta son bulması beklenen tam kapanma sürecinin 19 Mayıs'a uzatılması ön görülüyor. Zira geçtiğimiz yıl da koronavirüs salgını nedeniyle kalabalık kutlamalar risk oluşturmuş, bu nedenle 19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı uygulanmıştı.

19 Mayıs Çarşamba yasak var mı? Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı?

Sokağa çıkma yasağı ve tam kapanmanın uzatılmasına ilişkin karar, hafta başında düzenlenecek olan Kabine Toplantısı sonucu belli olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak olan Kabine Toplantısı kararlarından tam kapanma uzatıldı mı sorusunun yanıtına da ulaşılacak. Tam kapanmanın 19 Mayıs'a uzatılması halinde, Pazartesi sabahı itibariyle bitmesi planlanan tam kapanma Perşembe sabahına uzayacak.

19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı milli bayram olarak her yıl ülkemizde coşkuyla kutlanıyor. Bu tarih resmi tatiller arasında yer alıyor. Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı bu özel gün, gençlik bayramı olarak yurdun dört bir yanında kutlanıyor.

19 Mayıs Çarşamba yasak var mı? Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? ile ilgili etiketler 19 Mayıs yasak tam kapanma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.