19 Kasım MasterChef elem adayı kim oldu? MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef eleme adayı merak ediliyor. 19 Kasım Perşembe akşamı TV 8'de yayınlanan yemek yarışması MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef eleme adayı haberimizde. Bu akşam yayınlanan son bölümüyle eleme potasına gidecek ismin belli olduğu MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Eleme adayı dokunulmazlık oyunundan sonra belli olacak.

MASTERCHEF 2. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef’in 19 Kasım Perşembe günü yayınlanan bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Dokunulmazlık oyununda menüyü önceki gün oynanan düello kazanan mavi takımın kaptanı Barbaros belirledi. Menüde Mercimek Çorbası, Humus, Otlu Mücver, Saç Tava ve Fırın Sütlaç vardı. Şefler yarışmacılara bu yemeği hazırlamak için tam 50 dakika verdi. Oyunun kazananı henüz belli olmadı.

19 Kasım MasterChef elem adayı kim oldu? MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.