19 Ekim üniversiteler açılıyor mu?

19 Ekim Pazartesi üniversiteler açılıyor mu? Üniversiteler ne zaman açılıyor sorusunun cevabı merak edilir oldu. MEB bünyesindeki okullarda yüz yüze eğitimin başlaması sonrasında üniversiteler yeniden gündeme geldi.

19 Ekim Pazartesi üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler öğrenciler tarafından açılış tarihi sorgulanmaya devam ediyor. 2020-2021 eğitim öğretim yılında güz döneminde üniversitelerde başlayan uzaktan eğitim döneminin ne zaman sona ereceği merakla bekleniyor. Yüz binlerce lisans ve ön lisans öğrencisi, kampüslerde yüz yüze eğitimin başlaması için baskılarını arttırıyor.

19 EKİM PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER AÇILIYOR MU?

19 Ekim tarihinde üniversitelerin açılıp açılmayacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde yaptığı açıklamasında üniversitelerdeki yüz yüze eğitime değinmeden geçemedi. Erdoğan, "İnşallah mümkün olan en kısa sürede yükseköğretimde de yüz yüze eğitim öğretimi başlatmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı. "Yeni bir projenin müjdesini paylaşmak istiyorum: YÖK-Anadolu projesi." diyen Erdoğan, "Bu çalışma Anadolu'daki yeni gelişen üniversiteleri nispeten daha gelişmiş üniversitelerle eşleştirerek, eksikliklerin hızlıca giderilmesini hedefliyor." hedeflerine yer verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise “Bu dönemde yüz yüze eğitimin başladığı öğrenciler arasında salgının seyrini biz bilmek istiyoruz. 2 hafta geçtikten sonra başlayan yaş grubuyla ilgili vaka sayısını değerlendirip kademeli geçişe de geçmiş olacağız. O yüzden 3 haftalık sürecin sonucuna göre bir değerlendirme yapılacak.” sözlerini kullandı.

19 Ekim üniversiteler açılıyor mu? ile ilgili etiketler 19 Ekim üniversiteler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.