19 araç birbirine girdi! Otoyolda korkunç kaza drone ile görüntülendi...

Kış aylarına girmemiz ile birlikte otoyollarda buzlanmaların yaşanması sürücülere zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu'nda yoldaki buzlanmadan dolayı tam 19 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Korkunç kazada 3 sürücü hafif yaralanırken, 6 sürücü ise hafif sıyrıklarla atlattı. 19 aracın karıştığı zincirleme kaza drone ile havadan görüntülendi.

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Reşadiye Mevkii’nde bu sabah saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. 

BUZLANMA NEDENİYLE ZİNCİRLEME KAZA

İddiaya göre, yolda oluşan buzlanma nedeniyle zincirleme kaza meydana geldi. Aynı yol üzerinde farklı yerlerde meydana gelen kazalarda 19 araç maddi hasar aldı.

 

9 SÜRÜCÜ ZARAR GÖRDÜ

3 sürücü hafif yaralanırken, 6 sürücü de kazayı sıyrıklarla atlattı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle bir şerit trafiğe kapandı. Kaza yapan araçlar yoldan kaldırılırken, diğer şeritlerden kontrollü olarak araç geçişleri sağlanıyor.

KAZA GÖRÜNTÜLERİ DRONE İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan 19 aracın karıştığı zincirleme kaza drone ile havadan görüntülendi.

19 araç birbirine girdi! Otoyolda korkunç kaza drone ile görüntülendi... - Resim : 2

19 araç birbirine girdi! Otoyolda korkunç kaza drone ile görüntülendi... ile ilgili etiketler kaza Araç Otomobil otoyol zincirleme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.