19 Ağustos Süper Loto sonuçları! Süper Loto bu akşam büyük ikramiye ne kadar? Çekiliş saat kaçta?

Süper Loto 19 Ağustos sonuçları açıklanıyor. Heyecanın sürdüğü şans oyunu Süper Loto'da bu akşam büyük iktamiye ne kadar merak ediliyor. Haftanın 3 günü noter huzurunda yapılan ve talihlilerine milyonlar kazandıran Süper Loto çekilişi Milli Piyango TV'de canlı olarak yayınlanıyor.

19 Ağustos Süper Loto çekilişi için geri sayım başladı. Saat 21:30'da yapılacak olan ve noter huzurunda gerçekleşen Süper Loto çekilişi için talihliler hem bayilerden hem de millpiyangoonline'dan kupon doldurabiliyor. Peki Süper Loto büyük ikramiye ne kadar?

19 AĞUSTOS SÜPER LOTO SONUÇLARI BELLİ Mİ?

Bu akşam saat 21:30'da yapılacak Süper Loto çekilişinnde sonuçları henüz belli olmadı. Yayınlandığı anda hem haberimizden hem de Milli Piyango'nun internet sitesinde yer alacaktır.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Süper Loto çekilişi 19 Ağustos saat 21.30'da başlayacak.

MPİ 17 Ağustos 2021 Süper Loto sonuçları: Süper Loto bilet sorgulama ekranı

SÜPER LOTO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Süper Loto sonuçları belli olduğu zaman aşağıda yer alan linkten erişim sağlayabilirsiniz.

SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

19 Ağustos Süper Loto sonuçları! Süper Loto bu akşam büyük ikramiye ne kadar? Çekiliş saat kaçta? ile ilgili etiketler Süper Loto 19 ağustos süper loto sonuçları süper loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.