1899 Netflix Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? 1899 Kaç Bölüm, İkinci Sezonu Var mı?

Netflix 1899 dizisi şu sıralar diziseverlerin gündeminden düşmüyor. 1899'da yola çıkan göçmen gemisinin gizemli olaylar sonrası rotasını değiştirmesiyle başlayan heyecan bitmeyen bir bilmeceye dönüşür. 1899 dizisi konusu ve oyuncularının merak edildiği sosyal medyada filmin aynı zamanda Dark'ın yapımcıları tarafından çekildiğini gösterdi. Peki Netflix 1899 konusu nedir? İkinci sezonu var mı?

1899 dizisi 17 Kasım'da Netflix'te gösterime girdi. 8 bölümden oluşan mini dizi bölümlerinin 50'şer dakika olmasıyla da ayrıca ilgi konusu oldu. Tüm dünyada ilgiyle izlenen Netflix 1899 dizisi konusu nedir, 1899 Oyuncuları kimler?

1899 DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Avrupalı göçmenlerin 1899 yılında Amerika'ya doğru yola çıktıkları gemide gizemli olaylar meydana gelir. Bu olaylar sonrası rotası değiştirilen gemi bir bilmeceye sürüklenir. Öte yandan kendilerini bekleyen yeni hayata kavuşmanın planlarını yapanlar okyanusta sürüklenen bir göçmen botuyla karşılaşır.

Netflix 1899 dizisinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor. Dark dizisinin yapımcılarının çektiği dizinin ikinci sezonuyla ilgili bir bilgi bulunmuyor

1899 Netflix Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? 1899 Kaç Bölüm, İkinci Sezonu Var mı?

NETFLİX 1899 OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncu kadrosu belli oldu. İşte merak edilen oyuncu kadrosu:

Emily Beecham

Aneurin Bernard

Andreas Pietschmann

Miguel Bernardeau


Isabella Wel

Gabby Wong

Yann Gael

Mathilde Ollivier

Jonas Bloquet

Rosalie Craig
Jose Pimentao

1899 Netflix Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? 1899 Kaç Bölüm, İkinci Sezonu Var mı? ile ilgili etiketler 1899 Dizisi Netflix Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.