182 Neden aranmıyor son dakika 2021 Hastane Randevu için 182'ye Neden ulaşılamıyor?

182 Neden aranmıyor son dakika 2021 sorusu, şu sıralar internet ve sosyal medyanın gündemindeki konulardan. Hastane randevusu için 182 tuşlayan vatandaşların bir kısmıı ulaşabiliyorken büyük çoğunluğu ise ulaşamıyor. Çok fazla sayıda insanın birden araması sonucu 182'de bazı zorluklar yaşanabiliyor.

182 neden aranmıyor, Alo 182 neden ulaşılamıyor sorularının yanıtı haberimizde. ALO 182 hattına ulaşılamamasının nedeni sistemde bulunan yoğunluk. Çok fazla insan hastane randevusu için 182'yi aradığından dolayı hat meşgul çalabiliyor. Yapılması gereken ise tekrar tekrar deneyerek hatta ulaşmaya çalışmak.

182 NEDEN ARANMIYOR?

Telefondan hastaneden randevu almayı sağlayan ALO 182 hattı son günlerde bazı yerlerden arandığında ulaşılmıyor. Birçok kişinin ALO 172’ye ulaşamadığını bildirmesi üzerine 22 Ocak’tan beri herhangi bir arıza kaydı bulunmadığı da açıklandı. Bazı kişiler hatta ulaşım sağlayabiliyorken bazı kişiler ulaşamıyor.

ALO 182 hattına ulaşılamamasının nedeni sistemde bulunan yoğunluk. Çok fazla insan hastane randevusu için 182’yi aradığından dolayı hat meşgul çalabiliyor. Yapılması gereken ise tekrar tekrar deneyerek hatta ulaşmaya çalışmak. Birkaç denemeden sonra ulaşmanız mümkün olacaktır.

Birkaç denemeden sonra da ulaşılamıyorsa intenet üzerinden randevu alma işlemi yapılabilmektedir. Bunun için E-Devlet üzerinden TC Kimlik No ve şifre ile MHRS sistemine giriş yaparak istenilen hastanenin istenilen doktorundan randevu alınabilmektedir.

 

182 Neden aranmıyor son dakika 2021 Hastane Randevu için 182'ye Neden ulaşılamıyor? ile ilgili etiketler sağlık 182 neden aranmıyır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.