18 yaşındaki genç kıza tepkisiyle gündeme gelen Esra Erol'dan eleştirilere yanıt

Esra Erol'un atv'de ekrana gelen programında 2 çocuk babası olan Kadir Akkoyun'a kaçan 18 yaşındaki Elif ile aralarında yaşanan gerginlik ve Erol'un genç kız için canlı yayında söyledikleri tepki çekmişti. Gelen tepkilerin ardından Esra Erol sessizliğini bozdu.

atv'de ekrana gelen Esra Erol'da programına katılan Münevver Yıldırım, 18 yaşındaki kardeşi Elif'in 40 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Kadir Akkoyun'a gittiğini iddia etmişti. Stüdyoya gelen genç kız ise yüzünün gösterilmesini istememiş ve kameralar kendisine yöneltilince sinir krizi geçirmişti. Esra Erol canlı yayında genç kıza "Ruhunuzu, gençliğinizi korumak için, eğitim için bu tepkileri verin! Bu nedir ya? 18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin? Bu mu kendine layık gördüğün hayat! Bu mu yaşamdan beklediğin Elif? O çatı katını mı layık görüyorsun kendine?" sözleriyle tepki göstermişti.

Esra Erol bu hareketi sonrası sosyal medya kullanıcılarının eleştirilerine neden oldu. Yayında yaşananların ardından Esra Erol'dan konu ile ilgili açıklama geldi.

Erol, "Sevgili seyirciler, sosyal medyanın gerçeklerden kopuk ve gerçeklerin çarpıtıldığı bir ortam olduğunu ben bu programda defalarca söyledim. Geçen hafta da bu programda ele alınan konuda da aynı durum yaşandı" dedi.

Erol açıklamalarının devamında ise şunları söyledi:

"Kendisine evli adamlarla birlikte olmanın hayatını mahvedeceğini söylemek için göstermiş olduğum bir tepki var. Bu tepki sosyal medyada çok farklı noktalara götürüldü. Oysa benim tepkim, kız çocuklarına eğitim görmek yerine evli adamların ikinci eşi olmalarına duyduğum üzüntüden. Benim tek duygum bu."

"Benim üzüldüğüm ne biliyor musunuz? Neden aile içinde istismara uğrayan engelli çocukla ilgili sesinizi çıkarmadınız? Ben bunu üzüntü verici buluyorum. Toplumsa meselelerde gözünüzü kaparsanız her şey yolunda sanırsınız. Varsın rahatları kaçıralım. Belki sonuca bir faydası olur."

18 yaşındaki genç kıza tepkisiyle gündeme gelen Esra Erol'dan eleştirilere yanıt

"SİSTEMATİK YAYILMIŞ BİR GÖRÜNTÜYLE BENİ YARGILAMAYIN"

"Bana istediğiniz söyleyin, ama inanın o söylenenlerin hepsi genç kızlarımızın hayatını kurtarsın. Bundan sonra kız çocuklarıyla ilgili daha fazla konuşacağım" diyen Erol, "Kız çocuklarımızı öyle bir eğitelim ki onları bu adamları gözlerinden tanısınlar. O şerefsizlere söyleyecek çok sözüm var ama her seferinde de söylüyorum. Benim nasıl kadınları savunucu olduğumu herkes bilir. Lütfen çok rica ediyorum sadece bir dakikayla ve sistematik bir şekilde yayılmış olan bir görüntüyle beni yargılamayın. Haksızlık etmeyin çok rica ediyorum."

18 yaşındaki genç kıza tepkisiyle gündeme gelen Esra Erol'dan eleştirilere yanıt ile ilgili etiketler Esra Erol ATV esra yıldırım esra erolda
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.