18 yaşındaki anne babanın acı günü: İlk kez dışarı çıkmıştı, öldürüldü!

İngiltere'de 18 yaşındaki anne baba, bebekleriyle dışarı çıktığı ilk gün kaza geçirdi. Henüz 2 haftalık olan bebek ne yazık ki olay yerinde van verdi. Acılı anne baba yaşananlar sonrası, "Seninle uzun zaman geçiremedik ama sana oğlumuz demekten mutluluk duyduk." diyerek duygulandı.

İngiltere'de 18 yaşındaki anne babanın 2 haftalık bebekleri dışarı çıkarıldığı ilk gün trafik kazasında hayatını kaybetti. İngiltere'nin Bloxwich şehrinde meydana gelen olayda, kontrolü kaybeden bir sürücü, genç anne babanın araçlarına çarparak henüz 2 haftalık olan bebeklerinin ölümüne sebep oldu.

SENİNLE UZUN ZAMAN GEÇİREMEDİK AMA...

Bebeğin prematüre doğmuş olduğu ve anne babasıyla dışarı çıktığı ilk günde gerçeklemiş olması, şehirde büyük üzüntüye neden oldu. Acılı anne baba olay sonrası, "Seninle uzun zaman geçiremedik ama sana oğlumuz demekten mutluluk duyduk." sözlerini dile getirdi.

18 yaşındaki anne babanın acı günü: İlk kez dışarı çıkmıştı, öldürüldü!

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇARKEN YAKALANDI

Sürücü olay sonrası Brownhills'deki kaza bölgesinden kaçmaya çalışırken şehre yaklaşık 7 km uzaklıkta 34 yaşındaki adam yakalandı. Tehlikeli araç kullanarak ölüme neden olduğu şüphesiyle de gözaltında tutuluyor.

18 yaşındaki anne babanın acı günü: İlk kez dışarı çıkmıştı, öldürüldü! - Resim : 2

OLAY YERİNE ÇİÇEK VE NOTLAR BIRAKILDI

Genç çift Camaron ve Codie, trajediden 24 saat sonra olay yerine geldiklerinde ise bir çok destek mesajı ve övgüyle karşılaştı. Bebeğin hayatını kaybettiği alana çiçekler konularak, acılı anne baba, aileleri ve arkadaşları tarafından desteklendi.

Camaron ve Codie olayla ilgili, "Seni uzun süre tutamadık ama seninle tanışma, sana bakma ve sana oğlumuz deme şansı bulduğumuz için mutluyuz." diyerek herkesi duygulandırdı.

18 yaşındaki anne babanın acı günü: İlk kez dışarı çıkmıştı, öldürüldü! - Resim : 3

18 yaşındaki anne babanın acı günü: İlk kez dışarı çıkmıştı, öldürüldü! - Resim : 4

 

18 yaşındaki anne babanın acı günü: İlk kez dışarı çıkmıştı, öldürüldü! ile ilgili etiketler İngiltere Bebek araba kazası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.